Той притежава холивудска харизма, той е дългокос, мускулест, висок, татуиран

...
Той притежава холивудска харизма, той е дългокос, мускулест, висок, татуиран
Коментари Харесай

Бургаският Джейсън Момоа тази вечер има нужда от нас, да го подкрепим

Той има холивудска харизма, той е дългокос, мускулест, висок, татуиран и поразително наподобява на може би най-желания артист в света, само че по какъв начин приема това

Бургаският Джейсън Момоа довечера има потребност от нас. Подкрепете Калоян Николов, който в 20:00 часа по бТВ ще се бори на полуфиналите на " Гласът на България ".

За доста бургазлии и не само… надареният Kal-El е добре прочут. Той има холивудска харизма, той е дългокос, мускулест, висок, татуиран и поразително наподобява на може би най-желания артист в света Джейсън Момоа.

Но на въпрос за това, отговорът му е непретенциозен: „ Аз сигурно съм секс знак и този знак е въпросителна “, споделя Калоян в свое изявление пред бТВ тази заран – часове преди полуфинала.

„ Не ме нервира това съпоставяне, само че ми пречи това, че се пробвам някъде да си сложа моето име. Да те назовават Джейсън Момоа, откакто Джейсън Момоа е там някъде и наподобява по някакъв метод, а ти стоиш и изглеждаш по същия метод, гадничко е, тъй като вършим разнообразни неща. Ако и двамата бяхме артисти, щеше да е една концепция по-добре. Подражавайки му, някой щеше да каже – е, хайде, направете един филм дружно “, споделя с усмивка Калоян.



 

Талантливият артист е безапелационен, че риалити форматът е най-големият трамплин на музикалния пазар. „ Хората го гледат и имат религия на треньорите и изпълнителите. Гласът, осъществяването и музиката – това е значимо. Сега и да отпадна – моята си борба я завоювах “, споделя Калоян, който е от тима на Любо Киров.

А ние дано дружно застанем зад завладяващия гений и харизма, които носи Калоян, и да го подкрепим по пътя към финала. Линиите за гласоподаване ще бъдат отворени след първото осъществяване на сцената. Гласувайте за Калоян на номер 17640!

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР