Той потвърди, че около 13 часа при обход на полицаите

...
Той потвърди, че около 13 часа при обход на полицаите
Коментари Харесай

Мистерията Се Заплита! Вижте Какво Откриха До Тялото На Шефа На Кат-Казанлък!

Той удостовери, че към 13 часа при обход на служителите на реда за защита на публичния ред в Казанлък край стената на язовир " Копринка " в гориста околност е намерено тялото на търсения от сряда Тодор Николов. Той бил в персоналния си автомобил, прострелян в дясното слепоочие с един патрон. В ръката си към момента стискал служебния си револвер " Макаров ", заради което главната версия на проверяващите е самоубийство.

Според шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев гибелта е настъпила към 38 часа преди тялото да бъде намерено, т.е. малко откакто катаджията е бил разгласен за търсене в сряда. Разследващите занапред ще преброят какъв брой лв. са откритите пари, само че най-вероятно те са по-малко от 10 хиляди лв. и ще откриват дали има връзка сред тях и мъртвия. На този стадий не се изключва и вероятността парите да са по отношение на някаква корупционна процедура в КАТ-Казанлък, въпреки че досега не са подавани сигнали за сходни нарушавания.

По-рано Дичо Атанасов съобщи, че в персоналната кола на Тодор Николов са открити и трите му мобилни телефона - изключени.

" Това, което имаме като справедливи данни е, че става въпрос за самоубийство. Очевидно е с дясна ръка се е прострелял в слепоочието. Има и изходна рана въпреки това на главата на слепоочието. Куршумът е пробил стъклото на вратата и е излязъл. Със сигурност това е служебното ми оръжие ", сподели той.

Предстои да се откри дали повода е ликвидиране или самоубийство, разяснява шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР