Той посочи, че има индикации, че Ангелов е преминал специална

...
Той посочи, че има индикации, че Ангелов е преминал специална
Коментари Харесай

В Момента: Най-Важният Министър Винаги Е Бил Умерен В Изказванията Си, Но Опасността Стана Критична! За Всеобщ Шок Росен Ангелов Има

Той уточни, че има индикации, че Ангелов е минал специфична военна подготовка отвън България, оповестява БНР.

" Във всеки от убитите има по няколко патрона. Ако се замислим по какъв начин е обезвредил пет човека… Намерена е образователна граната…. Има информация, че е търсил да купува автоматизирано огнестрелно оръжие и е доста евентуално е да е съумял да го направи, т.е. допустимо е да е въоръжен по-сериозно, в сравнение с с оръжието, с което е осъществено закононарушението - малокалибрен револвер. Не става въпрос за военно образование в България, тъй че индивидът е рисков и би трябвало да се внимава ", предизвести военният министър.

Ангелов е упрекнат за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Снощи полицията не е разкрила никакви следи от търсения Росен Ангелов в жилищен блок в столичният квартал " Дружба ".

Част от живеещите в 29-ти блок бяха изведени на открито след получена оперативна информация, че е допустимо мъжът да е бил там преди време. Маскирани служители на реда претърсиха един от входовете на блока. При инспекцията обаче не са открити доказателства, че търсеният за убийството в Нови Искър мъж е бил на адреса.

Преди ден от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че след издание на фотографията на Ангелов, в полицията постъпват десетки сигнали от жители.

От Министерство на вътрешните работи молиха към хората като прецизираха, че сигнали могат да бъдат подавани и през обществените мрежи.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР