Той поиска документът да бъде обсъден в Народното събрание.На днешното

...
Той поиска документът да бъде обсъден в Народното събрание.На днешното
Коментари Харесай

”Има такъв народ” атакува кабинета за еврото, не били уведомени в парламента

Той изиска документът да бъде разискван в Народното събрание.

" На днешното съвещание на Министерския съвет е планувана точка за приемане на Национален проект на въвеждане на еврото в България. Странно е, че нито комисията по бюджет и финанси, нито в пленарната зала този проект не беше показан. Да разбираме ли, че народните представители, по този начин, както са разглеждали Националния проект за възобновяване и резистентност, не желаят да преглеждат този проект, който е доста по-съществен, освен за държавното управление, само че и за депутатите ", попита ръководителят на бюджетната комисия.

" Странно е и мълчанието на " Възраждане ", откакто защитаваха тезите за еврозоната. Дали да не търсим обяснението за мълчанието им в едно гласоподаване преди 20 дни ", загатна още Каримански.

И акцентира, че става въпрос за политически и стопански план, който зависи от държавното управление, само че и от законодателната роля на Народното събрание, и е даже по-голям от проекта за възобновяване.

" Надявам се, че обединението и нашите съдружни сътрудници не са не запомнили, че приемането на еврото се прави след огромна разяснителна акция, както е записано в съдружното съглашение ", сподели Каримански. Той акцентира, че няма импортиран и разбор по тематиката.

" Ние от " ИТН " бихме желали да обсъдим в Народното събрание дружно с депутатите Националния проект за въвеждане на еврото. Ако вие не сте загрижени, които мълчите, ние сме загрижени ", заключи Любомир Каримански.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР