Той пое поста с ясни послания за иновативни решения в

...
Той пое поста с ясни послания за иновативни решения в
Коментари Харесай

Архитектите в Бургас издигнаха арх. Емил Бурулянов за свой председател

Той пое поста с ясни послания за новаторски решения в бранша

Арх. Емил Бурулянов е новият ръководител на Бургаското сдружение на Съюза на Архитектите в България. Той беше определен от гилдията, която му повери 4-годишен мандат.

Арх. Бурулянов пое поста с ясни послания за новаторски решения в бранша и повече гласност за работата на една от най-авторитетните и именити специалности.

Членовете на Съюза обичайно са конструктивен коректив за градските пространства, а в този момент декларират още по-активни позиции свързани с облагородяването на обитаемоте места в общината и посоката за нейното развиване.

Арх. Бурулянов има 3-годишен административен опит като основен проектант на Община Бургас и като ръководител на непрекъснатите комисии по реклама и преместваеми обекти към Общинския съвет на Бургас. Той е  единствения бургаски притежател на националната премия „ Архитектон “ като Архитект на годината, Бург на годината, неведнъж награждаван на архитектурни конгреси, съосновател на креативен работилници по комплицирано моделиране и дизайн.

Новият ръководител на архитектите е прочут с интернационалния си опит и нетрадиционните хрумвания за градско развиване.

Сред плановете на архитектурното му бюро са Експозиционният център „ Флора “, постройката на Планетариума до Морска гара, високотехнологичният корпус на Компютърната гимназия, новият корпус на СУ “Св.св. Кирил и Методий “, блоковете с рисунък на платна по бул. „ Демокрация “, разнообразни и разпознаваеми умни градски мебели и модернистични съоръжения.                     
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР