Той подчерта при това, че разчита на поддръжката на политическите

...
Той подчерта при това, че разчита на поддръжката на политическите
Коментари Харесай

Путин - независим кандидат на президентските избори в Русия

Той акцентира освен това, че разчита на поддръжката на политическите сили, които споделят възгледите му за развиване на страната, съобщи ТАСС.

"Ще разгадавам, несъмнено и на необятна поддръжка от страна на жителите ", посочи сегашният държавен глава.

Путин заяви, че към момента не е определил началник на предизборния си щаб.

Отговаряйки на въпрос за съществуване на различия в администрацията му по този въпрос, той ги изясни с "оживената атмосфера ", присъща на всяко разискване.

"По мотив на различията... Винаги има такива, атмосферата е оживена - има и разногласия, и противоречие, само че до миг, в който не стигнем до някакво единно решение ", разясни съветският президент.

Според Путин въпросът за предизборния му щаб е "технически, само че въпреки всичко значим ".

"Бих желал това да са авторитетни хора, известни в страната и откровено поддържащи политиката, която организирам през последните години ", изясни той.

За настоящия си президентски мандат Путин бе определен през 2012 година като претендент на партия "Единна Русия ".

Президентските избори в Русия са на 18 март 2018 година.

За да е конкурентоспособна, съветската съпротива би трябвало да предложи "реален дневен ред, в какъвто хората да повярват ", съобщи Путин. Опозицията в Русия би трябвало "не единствено да шуми по площадите или в по-кулоарна конюнктура, да приказва за антинароден режим " - "важно е въпреки всичко нещо да предложи, с цел да се наредят нещата още по-добре " , съобщи президентът Владимир Путин.

"Хората естествено са недоволни от прекалено много неща все още и са прави - резултатите би могло да са по-добри ", сподели президентът.

Путин обаче показа "големи подозрения " по отношение на предложенията на съветски опозиционни водачи.

Желанието си да вземат участие в кандидатпрезидентската конкуренция с изключение на Путин оповестиха ръководителят на либералдемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски, създателят на партия "Яблоко " Григорий Явлински, шефът на "Комунистите на Русия " Максим Сурайкин, ръководителят на Партията на растежа (руската бизнеспартия) Борис Титов, политологът и началник на Центъра за обществени технологии Андрей Богданов, телевизионната водеща Ксения Собчак, председателката на партията "Женски разговор " Елена Семерикова, предприемачът Сергей Полонски, певицата-правозащитничка Екатерина Гордон, както и някои по-малко известни на необятната общност дейци.

Лидерите на Комунистическата партия на Руската Федерация (КПРФ) и на "Справедлива Русия " към този момент резервират безмълвие по отношение на кандидатпрезидентската конкуренция.

Лидерът на КПРФ Генадий Зюганов съобщи неотдавна, че като водач на партия би трябвало да бъде постоянно подготвен за присъединяване в избори, само че решение за това ще вземе конгресът.

Председателят на "Справедлива Русия " Сергей Миронов заяви наскоро на публицисти, че в партията му се отнасят позитивно към издигането на кандидатурата на Владимир Путин.

Независимо от това обаче, той предизвести публицистите, че "Миронов готви изненада ".

Путин: Искам съвременна Русия с гъвкава политическа система>>



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР