Той печата предизборни брошури, изглеждащи като некролози, и раздава ароматизатори

...
Той печата предизборни брошури, изглеждащи като некролози, и раздава ароматизатори
Коментари Харесай

Гласувайте за Торбалан: с черен хумор един гробар в Гърция опитва да печели гласове

Той печата предизборни брошури, изглеждащи като некролози, и раздава ароматизатори за кола с формата на ковчег. Един гръцки гробокопач употребява черен комизъм, с цел да завоюва гласове на изборите за градски съвет, споделя " Ройтерс ".

Константинос Бабуляс също така е измислил и девиз за вота през днешния ден, който е заигравка с семейството му, значеща на гръцки " парцалан ": " Да подкрепите Бабуляс, значи да спечелите живот, в противоположен случай "

" За да се разбере по-лесно гибелта, е нужен комизъм ", споделя Бабуляс, който пробва да печели място в общинския съвет във втория по величина град в Гърция Солун. " Всички ние би трябвало да опитаме да се надигнем пред най-големия си боязън и хуморът е най-хубавият метод да се оправим с него ".

Той обаче акцентира, че акцията му не е смешка. " През целия си живот съм се оплаквал от локалните управляващи и по-късно пристигна моментът, в който полуих опция да спра да се окайвам и да направя нещо ", споделя Бабуляс, който управлява погребална организация, основана от татко му.

Той желае да внесе предприемачески дух в държавната институция, тъй че тя да служи по-добре на жителите. " Трябва да гледаме на нашата община като на бизнес с нестопанска цел взимайки поради най-важните ползи на хората ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР