Той отбеляза още, че голяма част от родителите абсолютно безотговорно

...
Той отбеляза още, че голяма част от родителите абсолютно безотговорно
Коментари Харесай

Треперете! Безмилостни Деца Убийци Вършеят Из България! Убиват Без Задръжки!

Той означи още, че огромна част от родителите " безусловно безконтролно се отнасят към това какво вършат децата след учебно заведение ".

Той добави, че децата са подложени на медийна експанзия и достъп до всевъзможни уеб сайтове, което също довеждало до увеличение на противообществените прояви.

За предходната година са регистрирани над 390 по линия на зоополицията. В съпоставяне с 2017 година има нарастване с над 120 закононарушения. Разкрити са някъде към 20 %. Обществото към този момент реагира и има отношение към закононарушенията против животни, съобщи гл. комисар Христо Терзийски.

Сериозен е казусът с опиатите, сподели още шефът на ГДНП. И добави, че на равнище полиция е регистриран растеж на записаните закононарушения с към 15-20 %. Като най-големият растеж е при марихуаната. Терзийски разяснява, че служителите на реда в страната показват опиатите като първостепенна опасност за обществото, а не кражбите и нападенията на възрастни хора.

Основно казусът на полицията е потребността от фрагменти. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов означи, че текучеството е огромно. Недокомплектът на цялото министерство е към 10-15 %, сподели още той.

Христо Терзийски означи, че има концепция да се дават на " Охранителна полиция " нови механически средства и коли, с каквито към този момент разполага " Пътна полиция ", с цел да се изравнят изискванията. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи добави, че тогава към този момент няма да има спънка всички униформени чиновници да работят по Закона за придвижване на пътищата. Това ще стане с смяна на разпоредба, само че първо чиновниците би трябвало да дават отговор на редица механически условия и да получат нови коли, което към този момент се приготвя.

По тематиката с домашното принуждение гл. комисар Терзийски сподели, че растеж на такива сигнали няма. Зам.-министър Балабанов разяснява, че съответната отбрана на жертвите на домашно принуждение може да се реализира единствено тогава, когато цялото общество, съседите оповестяват за него на съответните институции. И означи, че това е проблем и на законодателството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР