Той остана само редови член на ГЕРБ след скандала Апартаментгейт

...
Той остана само редови член на ГЕРБ след скандала Апартаментгейт
Коментари Харесай

Цветан Цветанов Изплува, Но Няма Да Повярвате Какво Разкри За Герб!

Той остана единствено редови член на ГЕРБ след абсурда " Апартаментгейт " и за първи път няма да е началник на предизборния щаб на ръководещите. В ролята си на наблюдаващ той означи, че " чисто в учредителен плен има доста неточности, които се позволяват освен от ГЕРБ, само че и от останалите политически обединения ".

Той загатна, че вижда проблем освен в тона на акцията, само че и в организацията ѝ: " Една акция би трябвало да се възнамерява месеци преди стартирането. За огромно страдание, виждаме, че има избрани проблеми ". Той дори подсети, че преди предния локален избор още през юни номинациите на ГЕРБ са били ясни и всеки претендент е можел мажоритарно да уголемява периферията на партията по места.

" Бих могъл да направя по-задълбочен коментар откакто приключат изборите, тъй като сега единствено съм установил грешките, които желая да видя дали ще се покрият с отрицателни резултати във финалната част ", съобщи Цветанов. По думите му " ще бъде проблем ", в случай че ГЕРБ означи оттегляне от завоюваните преди 4 години позиции.

Цветанов призна, че се чува с премиера и партиен водач Бойко Борисов, само че от думите му стана ясно, че не приказват по партийни каузи. За съвет обаче го питали сътрудници в ГЕРБ. " Разбира се съм много обезпокоен и смутен от това, което се случва ", подмятна Цветанов, като на молбата да бъде по-конкретен изясни, че го тормози протичащото се " на всички места ". А какво тъкмо се случва? " Нека да остане за мен ".

Новата неправителствена организация на Цветан Цветанов ще се занимава с проблемите на сигурността, само че и по линия на културата и образованието. " Когато приказваме за хибридни офанзиви, за това, което предизвикват подправените вести, за това, което имаме като наличие на Русия в България, не са обичайните способи за въздействие, а се употребяват православието, културата, образованието, с цел да се подменят историческите обстоятелства и да може да се навлиза във въздействието по този метод ", изясни Цветанов.

Сред учредителите са хора като престъпния психолог Росен Йорданов и журналиста Христо Христов.

Основните акценти в работата им са хибридните офанзиви, трафика на хора, киберсигурността и комунистическото минало. " Бих го обяснила като един хъб за нови хрумвания, положителни практики, разбори, проучвания ", сподели пред bTV изпълнителният шеф на центъра София Петкова.

Как ще се финансира центърът? Цветанов изясни: " Кандидатстваме по съответните планове, ще търсим съответното финансиране - посредством наши доста ясно изразени сътрудници с сходен профил евроатлантически. Засега ще се въздържим от министерства, тъй като постоянно ще се създадат неправилни заключения и изводи. Ще се възползваме от европейски фондове, като можем да аплайваме или непосредствено посредством Брюксел ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР