Той описа отговора към признаването от Русия на двата сепаратистки

...
Той описа отговора към признаването от Русия на двата сепаратистки
Коментари Харесай

Лавров: Западът няма да спре, докато не изчерпи всички възможности за наказание на Русия

Той разказа отговора към признаването от Русия на двата сепаратистки района в Украйна като предсказуем, предадоха международните организации.

" Е, привикнали сме. Знаем, че наказания ще бъдат наложени по този начин или другояче. Със или без причина “, сподели външният министър, допълвайки, че през последните десетилетия западните му сътрудници са привикнали „ да упрекват Руската федерация за всички проблеми “.

В понеделник съветският президент Владимир Путин призна двете сепаратистки републики Донецк и Луганск в Източна Украйна и изпрати съветски военни в двата региона. Ръководителят на съветското външно министерство увери, че Руската федерация подсигурява сигурността на двете области.

Минските съглашения бяха потъпкани от украинския режим незабавно след подписването, съобщи още дипломатът, представен от ТАСС. Той добави, че Руската федерация се съмнява в способността на Европейски Съюз да работи като медиатор при разрешаването на спора.

Москва към момента е подготвена на договаряния с Вашингтон, защото решението да се признае независимостта на двете републики не визира готовността за разговор, разяснява представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Дори в най-трудните времена ние споделяме, че сме подготвени за преговорен развой ", сподели тя в отговор на въпрос за проектите за среща сред Лавров и американския му сътрудници Антъни Блинкен. " Нашата позиция остава същата. Готови сме на договаряния ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР