Той обаче ще бъде обвинен в умишлено убийство, за което

...
Той обаче ще бъде обвинен в умишлено убийство, за което
Коментари Харесай

Помните Ли Киро Принца, Който Уби Готвача В Заведението Си Кольо! Вижте Какво Му Се Изсипа Върху Главата След Толкова Време

Той обаче ще бъде упрекнат в съзнателно ликвидиране, за което може да получи от 10 до 20 години затвор, оповестява " Флагман ". През август м. година обвиняването против принца беше преквалифицирано в ликвидиране по несъобразителност.

При смяната мощно натежаха балистичната и трасеологичната експертизи. Становищата на експертите от НИКК изрично показвали, че предприемачът не е имал желание да убива дългогодишния си чиновник и другар Кольо.

Това посочил и направеният следствен опит. Заради преквалифицирането на обвиняването делото трябваше да се гледа в Районен съд-Несебър. Прокуратурата в морския град обаче възрази процесът да тръгне по лекия текст. Апелативната прокуратура в Бургас приела възражението и постановила на Окръжна да изготви обвинителен акт по член 115 за съзнателно ликвидиране, оповестиха за Флагман.бг от пресцентъра на държавното обвиняване. Разследването на тежкото закононарушение публично е завършило през днешния ден. До 30 дни прокурорът би трябвало да внесе обвинителен акт, а по-късно да се насрочи дата за делото.

По всичко наподобява, че близо 2 години след гибелта на готвача Кольо, Принца ще се изправи пред съда и то със съществено обвиняване. При миналата подготовка – ликвидиране по несъобразителност имаше огромна възможност предприемачът да не изкара и ден зад решетките. Причината е, че той е с чисто правосъдно минало, има сериозен бизнес и се употребява с добра известност в обществото. Затова при приемане на минимума от 1 година, Христов нямаше да влезе в пандиза, защото е под „ домакински арест ” даже от повече време, а мярката се приспада при изговаряне на присъдата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР