Той не се чувствал в кондиция да се появи пред

...
Той не се чувствал в кондиция да се появи пред
Коментари Харесай

Много Лошо. Веско Маринов Рухна След Трагедиите, Които Го Сполетяха. От Два Месеца На Легло

Той не се чувствал в кондиция да се появи пред аудитория, а почитателите му останали разочаровани от пропадането на изявите. Въпреки това Маринов им заречен да ги компенсира с нови дати за събитията, тъй като залите, в които щял да пее, били изцяло разпродадени месеци преди концертите. Скърбящият артист отказвал да се храни, а камо ли да репетира, по тази причина се затворил в дома си и прибирал трудно лентата обратно, написа Пик.

Известно утешение му носел фактът, че въпреки всичко съумял да се сбогува и с баща си, и с Тончо Русев. При татко си бил вечерта преди да издъхне. Посетили го дружно с неговата щерка, а последните заръки, които болният дъртак оставил на сина си, били да се грижи за лимоновото дръвче в двора им, което отглеждал повече от 20 години. Пенсионерът съжалявал, че тази година нямало да успее да посади доматите си, само че в последните си мигове бил удовлетворен, че синът му е намерил време да бъде до него. Веско нямал желание да продава родната си къща в Полски Тръмбеш, тъй като знаел, че това би наранило татко му.

Все още нямал сили да отиде там, да огледа движимостите на баща си и да реши какво да прави с тях, само че бил безапелационен, че някой ден и той ще се прибере край бащиното огнище, с цел да изкара старините си. Маринов не съумял да се сбогува с Тончо Русев в последните му дни, само че бил измежду дребното външни лица, които лекарите пускали на свиждания при композитора, до момента в който лежал в болница. Преди това всяка седмица най-малко един път гостувал в дома му, защото в последните няколко години Русев бе мъчно преносим и излизаше от къщи единствено с цел да участва на огромните концерти на Веско.

Неотлъчно до артиста в най-тежкия му интервал до момента била последната му другарка Веселина, с която живеят дружно от началото на 2018-а. Тя и щерка му му вдъхвали сили още веднъж да се изправи на крайници и да не се отхвърля от музиката, както той обмислял да постъпи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР