Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил

...
Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил
Коментари Харесай

Готвачът Васил плюл сачми след убийството на Калина

„ Той не помни нищо. Болят го краката и е изпил два блистера по 10 хапчета, общо 20 хапчета успокоителни. След това се е прибрал при и девойката е поискала да вземе уиски. По време на сантименталната вечеря от опиянението от алкохола е изгубил разсъдъка си. Не е имал съображение за ревнивост. Имал е всички пароли на момичето от телефона и преносимия компютър ѝ “, безапелационен бе в Съдебната палата юристът Христо Чолаков, написа " Телеграф ".

Момчето не е неприятно. Правили са ексцентрични неща в любовно отношение след използването на алкохол и успокоителни, само че не ги помни, твърди той. Бивши любовници на Калина обаче са били разпитани от проверяващите и са безапелационни, че тя в никакъв случай не е желала и упорствала за ексцентричен секс.

Въпреки защитната версия за липса наизуст, психиатричната експертиза потвърждава, че Васил е бил с явен разум по време на убийството и е съзнавал какво прави. „ Бил е с 0,4 промила алкохол в кръвта, а настрана в организма му е имало малко парацетамол и кодеин “ посочи наблюдаващият прокурор Иван Тасков.

Готвачът Васил е опитал да се самоубие. Първо се е гръмнал с въздушна пушка, а след това в шията. „ Едната сачма изплюл в патрулката след задържането, а другата още се намира в трахеята му “, безапелационен е юристът на Васил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР