Той не може да е държавен глава, този тъпанар. Това

...
Той не може да е държавен глава, този тъпанар. Това
Коментари Харесай

Глас, приличащ на този на Борисов: Той не може да е държавен глава, този тъпанар

" Той не може да е държавен глава, този простак ". Това е единствено една от многото солени реплики в следващ абсурден запис, със поръчка, че думите са изречени от премиера Бойко Борисов. Записът още веднъж излезе преди всичко в уеб страницата " Афера ".
В записа си проличава отношението на говорещия най-много по отношение на опцията да се търсят способи да няма институционална война. Според записания, с президента Румен Радев не може да има общ език.
" Акъл се набива, Томиславе, на интелигентен човек. На елементарен човек,.... (бел. ред. – разговорна думичка за мъжки сексуален орган) се набива. Той не може да поеме ум – може да поеме един..., като се трови, като му се..... майката ” – с тези думи стартира записът, като диалогът наподобява отново е по телефона. А думите са очевидно по адрес на президента, като сентенцията е, че " няма да се оправи, батко, нито от теб, нито от Корнелия ".
По-нататък излиза наяве, че диалогът е по времето, когато имаше митинги в цяла България поради цената на горивата. " Проблемът е Радев – че излезе и сподели, че не 2,5 млн. са отговорни за бедността, а че държавното управление е отговорно ”, заключва записаният в диалога, който изброява по какъв начин " бедният човек се вози в градския превоз ", който доста се е подобрил.
" Когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се приказва истината и да се вършат промени. Не, верни неща не могат да се вършат. Правилни неща с подобен президент не се вършат, с такава съпротива не се вършат ", гласи друго записано умозаключение.
Интересен факт е, че записът прекъсва ненадейно т.е. надали това е целият диалог - надлежно няма по какъв начин да се реши какъв е цялостният подтекст.
Какъв беше първият запис, поради който почнаха свадите с Борисов и се появи въпросът дали със силата на властта той не се е намесил директно в договорката за българските активи на ЧЕЗ – припомнете си ТУК!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР