Той нарече скандалът Nexo измислен и милиционерска история“ за злепоставяне

...
Той нарече скандалът Nexo измислен и милиционерска история“ за злепоставяне
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: След лидерската среща виждам заявка за съвместно управление на ГЕРБ и БСП

Той назова абсурдът Nexo фиктивен и „ милиционерска история “ за злепоставяне на хора

След лидерската среща виждам заявление за взаимно ръководство сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. В обстановката, в която се намираме всичко е политика. Това сподели политологът Евгений Дайнов в студиото на „ Офанзива “ по.

Идеята на Христо Иванов за техническо държавно управление е била ГЕРБ да поддържат държавно управление без да желаят нищо отсреща, уточни той. " Това не сработи. ГЕРБ считат, че могат да върнат времето обратно, сподели Дайнов.

По мотив публикацията в „ Ди велт “ той дефинира, че за пръв път България стъпва почтено на политическата сцена и избавя цяла страна. „ Ако Кирил Петков и Асен Василев бяха се пробвали да минат това деяние като публично, Българска социалистическа партия щеше да напусне и те нямаше да имат опцията нищо да сторят. Те са работили в границите на вероятното “, добави Дайнов.

Той счита, че по време на митингите 2020 година се оформи процепа сред остарялото и новото. Дайнов е на мнение, че неща, които бяха вероятни в този момент биха били нездравословни.

„ Българският народ би трябвало да знае, че пред него има две групи хора. Едните приказват към бъдещето, други желаят да го върнат към предишното. Хората би трябвало да изберат “, съобщи той.

Той назова абсурдът Nexo фиктивен и „ милиционерска история “ за злепоставяне на хора. „ Това са политически действия прокарвани по милиционерски метод и нямат нищо общо със справедливостта “, добави той.

Дайнов е на мнение, че „ нещо е станало сред Румен Радев и Стефан Янев “, поради което водачът на „ Български напредък “ не получи третия мандат. „ По-добре за всички е, че стана по този начин. По добре стана с лидерската среща. По-добре, че тази коалиция се разгласи без да се крие зад тила на Янев ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР