Той може да има титла „принц“, но притесненията на всеки

...
Той може да има титла „принц“, но притесненията на всеки
Коментари Харесай

Експерт по езика на тялото: принц Хари е много тревожен

Той може да има купа „ принц “, само че терзанията на всеки предстоящ татко не го подминават. Така най-малко твърди английски специалист по езика на тялото, който вижда, че Хари наподобява много по-разтревожен в последно време.

Според анализатора Джуди Джеймс херцогът на Съсекс е почнал да демонстрира жестове на тревога откакто връзката му с Меган Маркъл е станала обществена. Д опирането на ръката до предната част на тялото му е съпроводено от по-сериозни изражения на лицето, които са отражение на увеличените му отговорности , споделя специалистът пред английското издание “Express”.

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

Принц Хари се е разделил с момчешкото си лъчение и е придобил по-сериозен и зрял тип , счита Джеймс. Експертът изяснява още, че херцогът е приел „ ролята на телохранител “ към бременната си брачна половинка , за което приказва слагането на ръка върху гърба ѝ или обгръщането ѝ с една ръка, когато двамата поздравяват фенове на кралското семейство по време на визити.

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

За разлика от него, Меган е станала по-уверена, спокойна и общителна – знак за това е необятната ѝ усмивка и изправена стойка. Според Джуди Джеймс бъдещата майка постоянно допира корема си с „ незамаскирана наслада и горделивост “ .

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

Въпреки че езикът на тялото ѝ не подсказва, че херцогинята се нуждае от нещо, принц Хари наподобява обезпокоителен и се държи защитнически. Това, несъмнено, е изцяло обяснимо поради упованието на първото им дете напролет и общественото внимание при уговорките на двойката, които не престават и през идните почивни дни, когато херцогът и херцогинята на Съсекс ще посетят Мароко.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР