Той многократно е споделял, че е имал кошмарно детство, тъй

...
Той многократно е споделял, че е имал кошмарно детство, тъй
Коментари Харесай

Убитият от луд съсед психолог Нав бил тормозен и от бившата си съпруга

Той неведнъж е споделял, че е имал кошмарно детство, защото е бил унизен по линия на татко си. Разбиране срещал само от страна на майка си Слава Иванова. Затова двамата били извънредно близки и живеели дружно във съдбовния апартамент на ул. „ Черковна “.

 

Иван възнамерявал до няколко месеца да се изнесе от жилището, защото таман бил приключил къщата, в която да заживеят с приятелката му, която живеела във Варна.

Допреди това връзките му с дамите не вървели по този начин безпрепятствено.

 

Отношенията им с първата му брачна половинка се разпаднали заради несходство в характерите – до момента в който той залагал на духовното, тя пък желала да се натъртва на финансовата част на живота.

Споделял е, че постоянно си представял, че е извънземен, навестяващ Земята за пръв път. През годините бил изправен пред голям брой борби – с рак, хепатит С, отчасти ослепяване и безчет изменничества и житейски обрати, които го трансформирали в „ безусловно перде “.

 

Земният път на 45-годишният психолог бе пресечен на 8 февруари, откакто бе убит от лудналия си комшия Румен Тонев.

Поканен в предаването „ Преди обед “ във връзка ликвидиране, провокирано от съседски скандал, Владимиров показва, че един ден и той може да бъде погубен от съседа си и добавя, че в случай че почине, е добре хората да знаят, че той го е умъртвил.

 

Владимиров бе безапелационен, че експанзията измежду хората придобива изключителна свирепост. В последния ден от живота си бил с новата си другарка. Трябвало да бъдат в Народния спектакъл, само че поради болен артист, представлението било отсрочено. Затова отишли на ресторант, където си говорили повече от 3 часа. След това се качил на велосипеда си и се прибрал в кооперацията, където бил причакан с оръжие от съседа си.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР