Той коментира за медията ни, че проблема с кадрите стои

...
Той коментира за медията ни, че проблема с кадрите стои
Коментари Харесай

Търсят шофьори за градския транспорт във Варна със заплати над 1500 лв.

Той разяснява за медията ни, че казуса с фрагментите стои от много време пред компанията. Според инж. Златев заплатите в " Градски превоз " не са измежду ниските в града, като главната е към 1000 лева, само че към нея се начисляват дневни за храна, ваучери, добавки за прослужено време и за спомагателни часове. Така водачите си докарвали заплати от порядъка на 1300-1500 лева, а някой и повече.

" Всичко това е с доста труд, несъмнено, за сметка на почивката и спокойствието. Нормално е от време на време водачите да са изнервени освен това придвижване в града и напрежението, на което са подложени. Пътниците, несъмнено нямат виновност и заслужават да пътуват несъмнено и умерено ", сподели още инж. Златев.

Както към този момент съобщихме, компания " Градски превоз " води договаряния за отпущането на средства за закупуването на 18 нови съчленени рейса за Варна. Все още обаче не е несъмнено дали нужните 10 млн.лв. ще бъдат отпуснати и кога точно ще се стигне до обезпечаването на новите возила за варненци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР