Той коментира и думите на Корнелия Нинова, която обяви, че

...
Той коментира и думите на Корнелия Нинова, която обяви, че
Коментари Харесай

Крум Зарков: Очаквах реакция, Нинова се опитва да ме обиди с “джендър”

Той разяснява и думите на Корнелия Нинова, която разгласи, че Зарков е последовател на Истанбулската спогодба. “Нямам никакъв проблем с обстоятелството, че тази спогодба не може да бъде утвърдена в България. Имам проблем с насилието над дами. Ако ме прави джендър това, че съм писал законопроектите против насилието, в случай че ме прави джендър това, че запитвам Министерство на вътрешните работи за случаите за насилие”, акцентира той.

Нинова се пробва да ме обиди с “джендър”, стана ясно от думите на Зарков.

Не знам дали децата ни са застрашени от промяна на пола, само че са застрашени от промяната на националността, добави той.

Разграничавам се от рецензиите на Нинова към Румен Радев. През 2016 година Корнелия Нинова пристигна и съумя да вдигне партията. Успя да направи промени. В 44-ото Народно заседание ние бяхме опозицията в Народното събрание. След директния избор за ръководител през 2020 година започнаха грешките, посочи той.

Според него по-късно партията е трябвало да тръгне към властта, само че партията се е затворила в себе си. " Енергията, която натрупахме, отече във вътрешните противоречия”, уточни той. Зарков добави, че електоралния календар е безсърдечен. Той беше безапелационен, че партията би трябвало да стартира да се готви за локалните избори.

Заяви още, че гласоподавателите са разпознали други политически обединения като носители на смяната - това са били “Има подобен народ” и “Продължаваме промяната”. Зарков добави, че Българска социалистическа партия е развила акция, която е била ориентирана против служебния кабинет. Той беше безапелационен, че Радев не се е разграничил от Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР