Той казва: „Вчера имаме блага вест - служебното правителство и

...
Той казва: „Вчера имаме блага вест - служебното правителство и
Коментари Харесай

Хаджигенов: Каскет, чувашли ли ме? Ексшефът на ДАНО е съучастник в незаконните подслушвания. Защо Емил Тонев е шеф на НСО?

Той споделя: „ Вчера имаме богатства новина - служебното държавно управление и президентът Радев махнаха шефа на ДАТО от заеманата от него служба. Това е направено по една единствена причина, а точно поради противозаконните подслушвания и активността на ДАТО в тях. Всички са знаели за противозаконните подслушвания. Служители на ГДБОП споделиха пред краткотрайната комисия за полицейското принуждение и противозаконното подслушване в Народно събрание, че по разпореждане са давали устни докладни. Вече някогашният началник на ДАТО е съизвършител в това “, добавя юристът от ИБГНИ.

След това обръща внимание и на тематиката с полицейското принуждение: „ Сигурно няма български жител, който да не е гледал записа от побоя зад колоните. Сега си представете, че сте в комфортно, кожено кресло в една не доста известна постройка в „ Лозенец “. Казвате се Емил Тонев и към момента сте началник на НСО. Вашите подчинени чиновници гледат побоя над българските жители зад колоните. Не пускат докладни, само че вие ги укривате. Единият се явява пред комисията, само че не помни нищо. Другият не знае по какъв начин се споделя. Това естествено няма нищо общо с вас, нищо, че вие сте началник на НСО.

Никой от тях, в това число и вие, не сте си мръднали пръста. Под неговото управление записите са били изтрити. НСО отхвърля подпомагане за задачите на правораздаването. И аз не спирам да си задавам въпроса за какво този човек към момента е началник на НСО?! Защо дежурният офицер на 10 юли м. година и дежурният на пост видеонаблюдение към момента са чиновници на НСО?!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР