Той каза, че ще се въздържи от изнасянето на повече

...
Той каза, че ще се въздържи от изнасянето на повече
Коментари Харесай

Министър Рашков: Ще има много понижения в МВР, няма да допусна ”престъпници с пагон”

Той сподели, че ще се въздържи от изнасянето на повече данни за ареста на шефа на Трето районно полицейско ръководство в Пловдив, тъй като не е редно.

От през днешния ден началникът на столичната дирекция е с нов шеф, заяви Рашков. Той е намален поради побоя над протестиращи предходната година.

„ Никъде в закона не написа, че могат да се бият деца по време на митингите в центъра на София, а и където и да е в страната “, съобщи министърът. Той добави, че боят на протестиращите е бил до степен, че младежите, потърпевши от него е можело да бъдат убити. В страната има и други регионални дирекции с намалени началници, сподели още Рашков, само че не посочи кои са.

По въпроса за следствието на сигналите за търговия с гласове, служебният министър сподели, че има данни за партии, които се управляват от „ известни лица с огромни политически упоритости “. Ако прокуратурата не изнесе данни за уличените в такива закононарушения, ще го направи Министерство на вътрешните работи, сподели още Бойко Рашков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР