Той каза, че още не се е информирал относно замразяването

...
Той каза, че още не се е информирал относно замразяването
Коментари Харесай

Карадайъ: Трите власти в България в момента не функционират

Той сподели, че още не се е уведомил по отношение на замразяването на договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, само че счита, че цената се заплаща от българския народ.

Карадайъ сподели, че трите съществени управляващи у нас не действат, липсват и евросредствата по оперативните стратегии и по Плана за възобновяване и резистентност.

" Сумарно те са към 60 милиарда, заделени за България в Брюксел. Тези проекти трябваше да бъдат написани през 2020 година Трябваше и ние като прилежащите ни страни - Гърция, като Румъния или като Полша, да стартираме към този момент да отчитаме средствата от Плана за възобновяване. И на фона на цялото това нещо видяхме по какъв начин една част от хората, които желаят да обитават в терена на политиката за персонални ползи какви съвещания организират , какви са им диалозите, какви са им задачите. Но, за жалост, цената се заплаща от българския народ. Компетентните държавни органи може би в тази обстановка би трябвало и те да си влязат в ролята ", уточни Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който дружно с депутатите Филиз Хюсменова, Хасан Адемов и други представители на партията, участва на възпоменателен протест в село Медовец, община Дългопол, отдаден на майските събития от 1989 година, когато двама младежи от селото са починали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР