Той каза, че обикновено не съобщава за всичките си благотворителни

...
Той каза, че обикновено не съобщава за всичките си благотворителни
Коментари Харесай

Род Стюард нае къща за 7-членно украинско семейство frognews.bg

Той сподели, че нормално не оповестява за всичките си " благотворителни старания ", само че се надява, като направи дейностите си обществени, да въодушеви и други да оказват помощ.

Стюарт, или сър Род, както е прочут с английската си купа, е дал поддръжка на украинската двойка Ростилсав и Олена и петте им деца, като е плащал наема и сметките за парцел в Бъркшър най-малко за една година, твърди в. " Мирър ".

 

Семейството, което дойде във Англия, без да приказва британски език, е " прелестно... толкоз учтиво " и " всички са доста признателни ", споделя Стюарт.

" Това просто ме кара да желая да направя повече. Сега мисля да купя друга къща и да привлека доста повече хора ", споделя той пред таблоида " Мирър ".

 

Според изданието Стюарт и брачната половинка му Пени Ланкастър са били въодушевени за дейностите си, откакто по новините гледали какво се случва в Украйна след съветското настъпление. 

 

Певецът наел три камиона и изпратил хранителни запаси в Украйна.

Следващия месец Род Стюарт ще има серия от концерти във Англия, като ще се качи на сцената в Нотингам, Абърдийн, Глазгоу, Белфаст, Лондон, Бирмингам и Манчестър. Той споделя пред в. " Мирър ", че турнето ще бъде отдадено на Украйна и на народа й. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР