Той има репутация на създаващ проблеми, но Гари Голдсмит беше

...
Той има репутация на създаващ проблеми, но Гари Голдсмит беше
Коментари Харесай

Гари Голдсмит от ITV Celebrity Big Brother помогна на Кейт Мидълтън и принц Уилям по време на раздялата

Той има известност на създаващ проблеми, само че Гари Голдсмит беше всичко друго, само че не и когато се стигна до мъчителната разлъка на племенницата му Кейт и принц Уилям.

Гари Голдсмит прекара единствено две нощи в къщата на Celebrity Big Brother, само че той към този момент говореше свободно за кралското семейство, макар че явно е бил прочетен акта за вълнения от сестра си Карол Мидълтън авансово заради опасения, че ще разкрие фамилията секрети.

Това е сензитивен миг за кралските фамилии, защото Кейт Мидълтън се възвръща от „ планувана коремна интервенция “, а крал Чарлз се подлага на лекуване от рак. Те към този момент помолиха обществеността да разбере, че Кейт желае да резервира детайлностите за интервенцията си в загадка в името на трите си деца, само че това не спря мелницата за клюки да се раздуха с тайни теории за какво лишава толкоз време, с цел да се възвърне. Така че да имаш отпуснатите устни Гари по националната телевизия по това време се споделя, че е ненапълно главоболие.

Нещат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР