Той и негови колеги се отзовали на сигнал, подаден от

...
Той и негови колеги се отзовали на сигнал, подаден от
Коментари Харесай

Полицаи Изреваха След Прострелването На Техен Колега: Мз Да Се Погрижи За Психичноболните

Той и негови сътрудници се отзовали на сигнал, подаден от жена в квартал " Илинден ", чийто наследник е с психологични проблеми и бил нападателен. При идването на униформените 21-годишният Христо Бръзицов - внук на музиканта Александър Бръзицов и наследник на оперен артист, стрелял по майка си, само че уцелил единия от тях.

" Много мъчно се прави преценка в такава обстановка. Това е най-високата цена, която един чиновник на Министерство на вътрешните работи може да заплати при работата си. Такива случаи не са необичайност. За страдание, не можем да се оправим сами, а и не би трябвало това да е проблем на Вътрешното министерство ", разяснява още синдикалистът.

По думите му би трябвало съществено да бъде издигнат въпросът за оборудването на служителите на реда.

" Бронежилетките са задоволително малко, с цел да не се усещат сигурни сътрудниците. Пада се не повече от една на 4-5 чиновници, което не подсигурява сигурността им по време на работа ", изясни Кузманов.

Той добави, че режимът за пазаруване на газово оръжие е доста демократичен и не е нужно позволение, а единствено съобщение.

Още през вчерашния ден стана ясно, че стрелцът не е регистриран у нас като психичноболен, защото от години живеел във Франция със фамилията си. Именно там, преди към година, отключил болестта, откакто се разделил с приятелката си. След това почнал да демонстрира експанзия към дами, само че и към по-малки младежи, описах през вчерашния ден негови съседи в България, където се прибирал през лятото.

В момента Бръзицов е арестуван и следва да му бъде направена съдебно-психиатрична експертиза. Докато не бъде изрично потвърдено, че не може да дава отговор за действитя си обаче, се чака да му бъде повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР