Той е задочно привлечен по други дела, защото е обявен

...
Той е задочно привлечен по други дела, защото е обявен
Коментари Харесай

Младен Маринов обяви шокиращо коя е първата жертва на страшилището Росен!

Той е задочно притеглен по други каузи, тъй като е разгласен за търсене. Не е открито къде се намира към актуалният миг. Той няма документи за идентичност от доста години. Не работи на работа, където да е регистриран, няма и регистриран адрес. Не се придвижва по естествените пътища и не е с транспортни средства. Винаги минава през гори или планини. Взима всички ограничения, с цел да не бъде открит и арестуван. Това съобщи прокурор Емилия Русинова. " Към актуалният миг мярка за него не е взета, тъй като е притеглен задочно. Когато установим къде е, ще определим и мярка за неотклонение ", споделиха още от Министерство на вътрешните работи.

" Екипът, който работи по откриване и доказване на незаконното действие продължава работа във връзка с осъществяване на огледи на други места, където е обитавал. Очакват се резултати от доста експертизи. Създадена е нужната организация за откриването му. По разпореждане на премиера Борисов сме впрегнали голям запас за намирането му. Ангелов е извънредно рисков, въоръжен е. Открити са елементи от ръчни граната, запалки за такива гранати и други оръжия в пространствата, които е обитавал. Имаме информация, че е опитал да се достави и с друго огнестрелно оръжие. Извършва се доста огромна интервенция по търсене на причинителя ", съобщи гл. комисар Младен Маринов.

" Където знаем, че е бил засичан последно този човек, има ситуирани полицейски елементи. Те ще останат там, до момента в който не сме сигурни, че няма заплаха за хората. Лицето дълго е живял в условия да се укрива, така че е взел всички ограничения да не допусне да бъде открит. Той въпреки всичко има и преднина ", добави той.

" Вчера бяха извършени няколко интервенции по получени информации за вероятното престояване на лицето. В помещение, където е обитавал бяха конфискувани доста значими материални доказателства ", сподели още Маринов.

" Трудно намерихме претекста за осъщественото закононарушение, тъй като множеството родственици, които могат да ни дадат информация, са жертва на самото закононарушение. Колегите в действителност работиха непрекъснато и се оправиха доста добре със случая ", добави още Маринов.

" Мотивът за осъществяване на закононарушението е персонален и е обвързван с интимни връзки. Лицето има особености на характера, които го вършат извънредно раздразним, когато бъде отритнат от жена. Проявявал е и ревнивост към мъжа, с който живее на фамилни начала ", сподели той.

" Кети най-вероятно не е убита, където я намерихме. Тя е била убита обаче първа, а по-късно и останалите. Превозена е до този бунар, в който я открихме с джипа. Най-вероятно е престояла мъртва известно време, преди да бъде закарана към кладенеца. Оръжието към момента не е намерено, то е нелегално притежавано ", сподели Маринов.

Борислав Сарафов съобщи, че името на причинителя е било известно на полицията още след първите 24-часа, само че оперативните дейности не са разрешили да бъде обществено огласено. Той добави, че Ангелов е опитал да заличи закононарушението - размествал е телата на жертвите и е прибрал част от гилзите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР