Той е водещ на популярното телевизионно предаване Училището на доктор

...
Той е водещ на популярното телевизионно предаване Училището на доктор
Коментари Харесай

Децата трябва да бъдат слаби и да имат трън в задника ~ Д-р Евгений КОМАРОВСКИ

Той е водещ на известното телевизионно предаване „ Училището на лекар Комаровски ”, създател е на 15 книги за детското здраве. Винаги налично и занимателно предлага своите практични препоръки, от които се възползват родители, баби и дядовци. Д-р Комаровски е убеден, че децата би трябвало да се движат по-активно, да бъдат измежду природата по-често, и че актуалното обучение не може да им предложи сходни здравословни условия на образование. И още – педиатрите не са главните лечители на проблеми при децата. Най-голямата отговорност се пада на родителите, бабите и дядовците. И дано последните не се престарават в угощенията за внуците, които водят до наднормено тегло.

• Децата би трябвало да бъдат слаби и да имат бодил в задника.

• В понеделниците децата боледуват по-често. И е по този начин, тъй като в неделя те най-често са на посетители на бабите си, а мерилото за обич при тях е голямото количество храна.

• Ако вкъщи имате постоянно боледуващо дете, вземете си куче. Когато е самичко, детето не помни за разходките, а когато си има куче, най-малко два пъти дневно ще бъде на въздух на открито.

• Основното благоденствие в фамилията – това е здравето на майката. Бащата е задължен да оказва помощ и да споделя отговорностите, с цел да може майката да си почине, да поспи, да откри време за себе си.

• В нашето учебно заведение най-добре е децата да потеглят на 10 години и да приключват на 11. Лошо е, че в учебно заведение не разрешават на децата да се движат.

• Щастливото дете – това е на първо време здравото дете и чак по-късно умеещият да чете и да свири на цигулка мъник.

• Идеологията и използването на памперсите се състои в следното – памперсите не са нужни на децата. Те са нужни на майките.

Източник: uduba.com
Снимка: wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР