Той е висок 198 см и тежи 93 кг. Толкова

...
Той е висок 198 см и тежи 93 кг. Толкова
Коментари Харесай

Ману Джинобили върти обръч като гимнастичка

Той е висок 198 см и тежи 93 кг. Толкова тежеше до момента в който към момента играеше, само че по всичко проличава, че две години след упованието на кецовете на пирона, формата му към момента е топ.

Ману Джинобили! Летящият аржентинец остава вечно в историята на баскетбола като един от най-хубавите гардове за всички времена. Невероятните му пробиви докарваха главоболие на противниците и пристъпи на неовладяема еуфория в съотборниците му.



През 2018 година, на 42, Джинобили сподели край след 16 сезона лоялност към „ Сан Антонио Спърс”, 4 шампионски пръстена, 14043 точки, 4001 асистенции, 3697 битки и куп оценки, които по-скоро ще дочакаме края на изключителното състояние, в сравнение с да можем да изброим.

Всичко сме виждали от шантавия Ману, само че да върти с кръшна снага обръч към кръста си с такава грацилност и майсторство... е, това нямаше по какъв начин да го предвидим! Кадри, на които би сложила оптималната оценка 10 и самата Илиана Раева. Като се замислим обаче, Ману постоянно е бил еластичен, другояче по какъв начин би могъл да се провира като змиорка сред всяка отбрана в НБА?!



Остава тайнственост от кое място се е сдобил с този обръч, тъй като в фамилията на Ману и на обичаната му Марианела, с която са дружно от деца, има единствено момчета. През 2010 година се родиха близнаците Данте и Никола, а през 2014-та на бял свят пристигна и последното им отроче, още веднъж момченце – Лука. Може би този апарат се употребява от чаровната Марианела, с цел да поддържа форма, само че от фрагментите се вижда, че мъжът й наподобява също е овладял до съвършенство боравенето с него, дали от досада, дали от необикновен интерес.

Фамилията прекарва по-голяма част от годината в Сан Антонио, щата Тексас, където Джинобили има прелестна къща, само че лятото и за коледните празници всички отскачат до родината Аржентина, с цел да се съберат с огромната фамилия на Ману – родителите му и двамата му братя Леандро и Себастиян – също някогашни баскетболисти.
Вижте тази обява в Instagram.
The bears still haven't shown up, but the hike was a lot of fun anyways. Los osos siguen sin aparecer pero la caminata fue un éxito igual.

Публикация, споделена от Manu Ginobili (@manuginobili) на Юли 27, 2018 в 5:41 PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР