Той е умен. Обича новите технологии и чете всяко едно

...
Той е умен. Обича новите технологии и чете всяко едно
Коментари Харесай

Вашият нов най-добър приятел вече е тук

Той е интелигентен. Обича новите технологии и чете всяко едно ревю на обичаните си лица преди да реши какъв смарт телефон да си вземе. Защото желае да взима осведомени решения. И тъй като има вяра, че технологиите са тук не с цел да ни завладеят, а с цел да улеснят живота ни. Сутрин пита Сири какво е времето на открито, а като отиде на работа не се чуди дали е изключил лампите, тъй като ги ръководи през телефона.

Обожава да се забавлява. Вярва, че най-хубавият свършек на тегавия работен ден са няколко бири в парка. Може да яде дюнери след дискотека, само че знае и кои са най-яките места за чорба рамен, бабини кюфтета и къде да се наслаждения на най-вкусния милфьой.

Обожава да се движи. Да спортува преди работа, с цел да си събере мислите, само че и да отиде на планина уикенда, с цел да навакса с крачките за седмицата.

Може да ви опише наизуст последните серии на Game of thrones и да ви каже по кое време да очаквате новия сезон на Grand Tour. Това не го стопира да гледа Coach Carter, Pay it forward u Мъж под прицел най-малко един път на няколко месеца. Защото са му обичани.

Следва своите любимци в Инстаграм и Facebook, с цел да е наясно с новите им планове преди да бъдат оповестени публично.

Музикален всичкояд е. На телефона му можеш да намериш всевъзможни парчета- от Pink Floyd, през Pharell Williams и Мерилин Менсън, до СкандаУ.

Обожава да пътува, по света и у нас. Според него шофирането е съвършен метод да се насладиш на пътешествието. Но не му пречи да стегне раницата и да се качи на самолета за дълъг уикенд до Лондон, Амстердам или Рим.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР