Той е транспортиран в Пирогов, където е под наблюдение и

...
Той е транспортиран в Пирогов, където е под наблюдение и
Коментари Харесай

Нови Разкрития! Ето Защо Чудовището Васил Е Още Жив!

Той е превозен в " Пирогов ", където е под наблюдаване и към момента не е разпитан от криминалистите.

По тялото на убитата Калина обаче са установени голям брой синини и пострадвания. По шията на младата жена, която на 27 декември е навършила 25 години, личали и следи от душене. Каква е съответната причина за гибелта й обаче ще стане ясно от аутопсията.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че към момента не е ясно за какво младият мъж е направил жестокото ликвидиране. Следствените дейности не престават.

23-годишният Васил работи като готвач в столичен ресторант, само че е от Русе. Калина пък е приключила Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси и от една година работела като счетоводител. Успоредно с това младата жена се изявявала и като модел към организация " Ивет Фешън ".

Двамата обичали да карат сноуборд - от пистата е и първата им фотография, оповестена на 1 януари т.г., с която честитят на приятелите си новата 2019 година

Очаква се по-късно през днешния ден Софийската градска прокуратура и Столична дирекция на вътрешните работи да дадат конференция по случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР