Той е сринат, съжалява за случката. Каквото трябва по закон,

...
Той е сринат, съжалява за случката. Каквото трябва по закон,
Коментари Харесай

Майката на побойника от Русе: Той е сринат, съжалява за случката

" Той е срутен, съжалява за случката. Каквото би трябвало по закон, ще си понесе следствията. Осем без 15 пред у дома към този момент беше цялостно с хора. До 11:30, до 12 часа, блъскаха по вратите, заплашваха, че ще го убиват. Псуваха, обиждаха за провокация, тъй като го знаят какъв е. Всичко беше направено за. Хвърляха се неща по задната ни тераса, даже имаше човек, който се качи на задната ни тераса. Стъклото ни на хола е счупено. Имаше душевен тормоз. Не извинявам сина си, само че ме е боязън за него, боязън ме е за дребното ми дете, боязън ме е за фамилията ми ", проговори за случилото се майката на нападателя от Русе пред Българска национална телевизия, който беше сниман да постанова с юмруци и да унижава друго момче. Задържаха за 24 часа 17-годишния юноша.
Прочетете още
Това не е първият случай на експанзия на побойника, а още 10 момчета обявиха, че са били бити от него.

Тази вечер още веднъж се чака под прозорците на дома на нападателя да се съберат другари, познати момчета, с цел да кажат не на експанзията и да изискат заслужено наказване.

Въпреки че нападателят се извини с пост в обществените мрежи, пострадалите не одобряват извинението му и ще си търсят правата в съда. 

Иво Бонев допуска, че е пребит поради момиче. В тоалетната на заведение отнесъл над 20 удара с юмруци. Наред с обидите на фрагментите се вижда по какъв начин нападателят му го унижава и го кара да целува обувките му.

" Нямах си на концепция кой е... и се случи по този начин, че ми беше нанесъл побой в главата, ръцете, краката, по цялото ми тяло ", сподели Иво Бонев, пострадал.

Второто момче е нападнато преди дни.

" Всичко стартира с крайник в стомаха, аз бях при започване на подлеза и се пробвах да избягам, събори ме на земята, стартира да ме блъска, да ме хвърля. Имам счупено ребро, проблем с ключицата. Не мога да си движа ръката. "

Случаят не завършва единствено с побоя. Нападателят го принуждава да остави телефона си в заложна къща, а с получените 600 лв. погасил заем. Взима и часовника на пребитото момче.

" Казах на майка ми. Отидохме незабавно до болничното заведение, бяха ми направени фотоси по-късно отидохме в Районното да подадем тъжба, тъй като не е обикновено да се правиш на пехливанин на целия град и да останеш безнаказан. "

Въпреки че е малолетен, младежът ще бъде арестуван за 72 часа. Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.

Агресивният възпитаник ще бъде изключен и от клуба по кану-каяк.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР