Той е син на собственика на фирма Самекс, оперираща известна

...
Той е син на собственика на фирма Самекс, оперираща известна
Коментари Харесай

Синоптичка на Нова чака дете от брата на мъжа на Жасмина Сделката

Той е наследник на притежателя на компания „ Самекс ”, оперираща известна верига заведения за хранене за бързо хранене у нас. Според осведомени връзката им е почнала преди към година, само че бързо е станала сериозна. Из коридорите на Нова тв се шушука, че хубавицата може и да е бременна. Напоследък постоянно ѝ ставало неприятно, няколко пъти се налагало да отсъства от работа, забелязвали се и първите зачатъци на съмнително коремче.

Дали Лора в действителност е бременна, ще се разбере скоро. Тя е много слаба, тъй че в случай че носи бебе в утробата си, до броени седмици ще си проличи. Чаровната брюнетка има 10-годишна щерка от предходна връзка, само че постоянно е желала още едно дете. Богаташът Лазгин гони 40-те и към този момент съществено напира за правоприемник. Той е от сирийски генезис - в неговата фамилия съществува неписано предписание дамите да раждат доста деца. Брат му Ариф има един наследник и три щерки от брачната половинка си Жасмина – някогашна асистентка в предаването „ Сделка или не “. Хубавата русокоска забременява през година-две, тъй че Лазгин до момента изоставаше от родствениците си. Време му е обаче да навакса, безапелационни са хора от обкръжението му.
Реклама
Маджид имаше 7-годишна връзка с някогашната на Благо Джизъса – Христина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла се оказа дефинитивна. Не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката хубавица по този начин и не случи на подобаващ мъж и сега работи като масажистка. За това я издаде най-хубавата ѝ другарка – фолк певицата Алисия, която я похвали и предложи услугите ѝ на почитателите си в обществената мрежа.

Синоптичката Лора излиза единствено със заможни господа и актуалната ѝ връзка не прави изключение. Тя има два провалени брака зад тила си, само че е подготвена още веднъж да надене халка на безименния си пръст. Миналата година Георгиева излизаше с предприемача Паскал Дойчев - строителен подхващат и притежател на най-голямата верига фитнеси в страната, „ Пулс ”. Романтичните им връзки обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазигн.
Реклама
Дъщерята на Лора е на 10 години и се споделя Мишел. Момичето е плод на любовта ѝ с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния бул. „ България ” през 2014 година Тoй е погубен c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остава сама с бебе на ръце. Хора от обкръжението на синоптичката настояват, че тя била в потрес след гибелта на първия си брачен партньор. Красавицата се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си брачен партньор Деян Дачев – още веднъж заможен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За прочут интервал Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че преди 2 лета стана ясно, че тихомълком са се развели.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР