Той е само с две години по-млад от вечно младата

...
Той е само с две години по-млад от вечно младата
Коментари Харесай

60-годишен юбилей празнува Кен - любимият на Барби

Той е единствено с две години по-млад от постоянно младата си другарка. Нейният обичан Кен става на 60. Стройна кукла с руса коса, по бански, с червени сандали и жълта забрадка. Така изглеждаше първата версия на известната кукла през 1961 година, създадена от компанията Matel, написа БГНЕС.
Барби и Кен са кръстени на децата на индивида, който основава компанията . През годините видът тяло на Кен, структурата на косата и стилните аксесоари са станали по-разнообразни. Компанията съобщи, че работи с няколко фешън дизайнери, с цел да означи рождения ден на Кен и да го показа като инфлуенсър.
 Те изхарчиха над 300 000 $, с цел да замязят на Барби и Кен Те изхарчиха над 300 000 $, с цел да замязят на Барби и Кен
Млада двойка похарчи 322 728 $ за пластични интервенции, с цел да наподобява като Бабри и Кен, оповестява The Daily Mail. Рускинята Анастаси...
„ Кен, сходно на Барби, постоянно е отразявал времето, в което живее “, сподели Робърт Бест, доректор по дизайна в Matel. Оригиналната кукла Барби, основана през 1959 година, също се появява за първи път единствено по бански костюм. „ Това беше единствено модел на играчката, който откакто се купи, трябваше да се облече в допълнение с облекла, обувки, фешън аксесоари “, сподели Робърт Бест.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР