Той е продължение на големия проект Глобална България, който имаше

...
Той е продължение на големия проект Глобална България, който имаше
Коментари Харесай

Димитър Недков: За една нощ бе извършен най-великият електорален обир

" Той е продължение на огромния план " Глобална България ", който имаше задача да осъществя политическия план ГЕРБ. С една задача - плячкосване на тоталитарното завещание. След това задачата беше асимилиране на първите еврофондове и траншове от участието ни в Европейски Съюз. Сега сме очевидци на продължението. Политиката и партията като стартъп ".

Това съобщи пред Bulgaria ON AIR писателят Димитър Недков във връзка с " роденият нов антропологически политически модел посредством " Продължаваме промяната ".

" На терена излезе формирование, което може да назовем " рисковия хедж фонд " Продължаваме промяната ". За една изборна нощ направиха най-великия електорален грабеж. Първата им задача е преформатирането на гласоподавателя като акционер с примамливото заричане за дивиденти. Основната задача на този хедж фонд е листването на световната фондова борса на БГ страната. Белият дом несъмнено не подозира за тези момчета ", сподели още писателят пред Bulgaria ON AIR.

Недков счита, че този нов типаж политици се появяват вследствие на спора сред поколенията по отношение на ценностната система, която изповядват.

" Очаква ни държавно управление, което ще работи на ишлеме и всичко ще е бизнес. Промяна е доста комплициран термин и доста дълъг развой. Слави Трифонов ще си го върне и няма да поддържа държавно управление ", безапелационен е писателят.

" Вирус броди из българския политически организъм. Дали няма да е необходим самобитен " зелен документ " за душевното положение на нацията, до което ни докарват политиците с тяхната неплатежоспособност? Хората се опасяват от политическия вирус ", означи събеседникът на Ганиела Ангелова.

Според Недков това изяснява и електоралната незаинтересованост. Получава се умствен локдаун, в който изпада гласоподавателят, тъй като сюжетът стана доста комплициран, счита писателят.

" Президентът в България е геополитически фактор. Абсолютно наложително е да има спор ", уточни още Недков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР