Той е признал вината си за това, че на 23.10.2008

...
Той е признал вината си за това, че на 23.10.2008
Коментари Харесай

Мъж обра заложна къща и забегна в Гърция, злиза в затвора след 10 години бягство


Той е признал виновността си за това, че на 23.10.2008 година в минно населено място " Черно море “ – ул. " Атанас Буров “, от заложна къща, при изискванията на рисков рецидив, действайки като причинител в съучастие  Иван В. и Олег П., след прелиминарен сговор с последните двама, разрушил загради, крепко направени за отбрана на парцел.

Мъжете влезнали с щурм в заложната къща, посредством потребление на механически средства  - тръбен ключ, железна щанга и отвертка, и посредством потребление на моторно транспортно средство  - лек автомобил, лишили железна каса от владението на Р.М, упълномощен да ръководи горепосочената заложна къща.

В нея имало парична сума в размер от 673 лева и 336 златни накита – всичко на обща стойност 39 409 лева. Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим “ режим в затвор.

Златимир М. е предаден на българските правоохранителни органи от Република Гърция  въз основа на издадена ЕЗА.

Олег П. и Иван В. са с наложени санкции, които са влезнали в законова мощ още през 2012 година На Олег П. е наложено дейно наказване от 3 година " отнемане от независимост “, а на Иван В. е наложено условно наказване от 2 година, изтърпяването на което е отсрочено с изпитателен период от 4 година

Споразумението, което е утвърдено от Окръжен съд – Бургас, е дефинитивно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР