Той е православен славянин, тръгнал на война. Той е готов

...
Той е православен славянин, тръгнал на война. Той е готов
Коментари Харесай

Малинов, Русофили: Путин е православен славянин, тръгнал на война. Той е готов на всичко

" Той е православен славянин, тръгнал на война. Той е подготвен на всичко. За него няма цена. Той ви го сподели: Защо ни е свят без Русия? По какъв различен метод да го каже – ясно и изрично се показва. За него не е значима цената, която ще заплати сега за опазване на своята страна и своята сигурност. Някой не го схваща ли? Сега ще го разбере ". Това съобщи ръководителят на придвижване " Русофили " Николай Малинов пред Actualno.com в отговор на въпрос по отношение на опасенията на редица специалисти и анализатори, че с реториката си за съветските нуклеарни оръжия Владимир Путин може да заплаши цялата планета. " Глупости " - по този начин Малинов реагира на тезата, че Путин губи войната в Украйна към този момент, съобщи Актуално.ком.

Относно разпореждането на Владимир Путин да се приведат нуклеарните сили на страната в " специфичен режим на носене на бойно дежурство ", Малинов добави: " Това е по този начин, за какво цинизмът на Германия да праща оръжия на някой, който и да е било, и да води война против Русия…. е, няма по какъв начин Русия да го претърпи. И в случай че някой не схваща, че тъкмо това се случва сега и тъкмо поради този акт Русия по този начин реагира остро, значи той не познава Русия и не познава ситуацията. Това вбеси Путин - познавам съветската душа, знам какво нас, русофилите, ни вбесява сега. Нас ни ядосва позицията на Германия. Не съм изумен от предателската позиция на българските власт, нито от позицията на Сърбия и Унгария, нито от позицията на Прибалтика и Полша, само че немците, с техния цинизъм, дето непрекъснато си пълнят гушата от съветската газ и им е простено за всичките зверства и безчинства, да пращат оръжия, с цел да се убиват руснаци – ето това не можем да го извиним ние, русофилите ". Малинов изясни и, че са му се обадили и трима другари - един от тях, подготвен да убива за Украйна, вторият - с цел да резервира съветския език, а третият " не му пука на кого ще си заплаща налозите ". И тримата обаче желаят едно - да опазят децата си.

В неделя (28 февруари) жители се събраха пред Паметника на Съветската войска в София и го изрисуваха с надписи " Окупатори ", " Убийци ", " Слава на Украйна " и " Путин вън! ". В цветовете на украинското знаме е изрисуван и един от барелефите. На митинга бяха и представители на самодейността за унищожаване на паметника от центъра на столицата. Недоволните залепиха плакати с лика на съветския президент Владимир Путин на монумента, а полицията не се намеси.

Според Николай Малинов, акцията на протестиращите е варварска: " Това е монумент на героите-антифашисти. Това е монумент на хората, които са дали свободата на Европа. Това са хората, които са умирали, с цел да ни дадат свободата от фашизма и нацизма. Това е монумент, предпазен от конвенции и контракти сред България и Русия. Подписани са от президентите Желю Желев, а по-късно и от Георги Първанов. Подписани са и на равнище Министерски съвет. Как да разясня ". " Приятелски вдигнатият автомат за привет не заплашва никого. Това са хората, които избавиха българския народ, избавиха българската страна, избавиха българските територии, с цел да не ги загубим. Благодарене на тези антифашисти, с помощта на тази руска войска, ние резервираме територията си и влизаме от страната на спечелилите. Правим една от най-силните страни и стопански системи в света, решаваме въпроса с поминъка на хората. Да, естествено имало е проблеми, свързани със свободата на хората, които оня строй не е решил, които търпят избрани рецензии. Но това не значи, че ние би трябвало да разрушавам, да се гаврим и да унищожаваме паметниците. А тия жълто-сини флагове там, които ги опълчват на украинското знаме, това пък е върхът на цинизма. Два народа, които дружно са взели участие във всичките тези исторически процеси – ти да ги противопоставяш.... е ясно е кого обслужва това, американците. Защото американците за трети път желаят да създадат огромна война в Европа, от което те да потъркват ръце и да печелят пари ", съобщи Малинов.

" България към този момент е въвлечена във войната. Ние освен сме при фронтовата зона, към този момент сме и част от войната и сме странната на фашистите в тази война. Ние не просто сме неутрални, каквито би трябвало да бъдем, а сме страната на фашистите, убийците, насилниците, тъй като войната е от 8 години, не е от днеска ", добави той. Малинов добави, че " Русофили " ще решат дали да почистят паметника.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР