Той е посетил автокъща Капитолия“, намираща се на оживения булевард

...
Той е посетил автокъща Капитолия“, намираща се на оживения булевард
Коментари Харесай

Слави Трифонов В Нов Скандал! Папараците Го Изловиха Да Гази Нагло Закона!

Той е посетил автокъща „ Капитолия “, намираща се на оживения бул. „ Драган Цанков “. Въпреки неприятното време, Слави Трифонов отдели цели два часа от времето си, с цел да прегледа новите попълнения в оказиона. Компания му прави притежателят на „ Капитолия “ – Салех Асил. Лично той разведе Слави Трифонов измежду колите и му презентира мечтаните модели.

Въпреки, че получи предлагането да тества персонално някои от най-новите коли от каталога на оказиона, Дългия отхвърли. Той си потегли от комерсиалния обект без да си избере автомобил. Но сигурно от тази есен ще бъде с нова кола, разясняват осведомени.

Посещението на Слави Трифонов в „ Капитолия “ съответства с изявата на ЦСКА. Шоуменът паркира мощния си джип на неразрешената за коли пешеходна зона в Борисовата градина. Въпреки, че на метри от него имаше служители на реда, те не откриха за належащо да го помолят да реалокира джипа си, написа Марица.бг.

В момента Слави Трифонов ръководи мощен джип от марката Рейдж Роувър, създаден 2013 година. Гардовете му се придвижват с Тойота Ленд Круизър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР