Той е подсъдим за убийството на баща си. Заловен е

...
Той е подсъдим за убийството на баща си. Заловен е
Коментари Харесай

Подсъдим За Убийство Избяга! Бие И Заплашва Свидетели!

Той е обвиняем за убийството на татко си. Заловен е от съседите си, до момента в който се опитвал да се отърве от тялото. 61-годишният Ечев е направил признания, а делото тече към този момент втора година. Миналата пролет обаче съдът променя мярката му за задържане с по-лека - домакински арест.

Стефан Миладинов, който му е комшия, уточни, че полицията е проверявала дали е в дома си 2 пъти.

" Той си знае и по-късно си излиза. Вечер никой не го ревизира. Знае, че като му мине инспекцията и втора няма да има. В махалата всички ги е боязън от него. Въоръжен е. Бивш шлосер е. Направил си е пушки, револвери ", разяснява той.

С наближаването на делото арестантът обаче станал и нападателен. Заканвал се на очевидците в процеса с надписи по къщата си. В нощта на 20 юни даже пресреща мъжа на Татяна Кирилова с железна тръба. Нападението записват и околните камери.

" Той крещеше по него: " Ще те убия, ще те утрепя! " и не знаех какво да направя. Бях безсилна, с цел да оказа помощ на брачна половинка си. Делото наближава и очевидно това нещо е отключило нещо в него. Някаква провокация. Не знам ", сподели тя.

След офанзивата Ечев изчезва.

" Много ни е боязън. Ние сме непрекъснато под ключ, към този момент няма сън, няма успокоение. Аз съм на медикаменти, на успокоителни ", добавя Татяна.

Веднага е разгласен за търсене. Въпреки това Ечев е забелязван постоянно в селото. Заплашвал, че ще убие очевидците по делото си.

Цветко Петков също се е сблъскал с него:

" Беше зад една шипка, клекнал и си държеше пушката. Извика: " Стой? " и 100 метра ме гони ".

От боязън Петър Янкулов избягал в Ихтиман, а Таня Златкова също не е била в дома си.

" Безумие е да се пусне подобен човек под домакински арест. В понеделник започнаха съществено да го търсят, дни наред преди този момент единствено се патрулираше по улиците. Влизал е по къщите, дебнел ни е ", споделя Златкова.

Беглецът е хванат от жандармерията едвам през вчерашния ден покрай църквата в Живково.

Днес би трябвало да протече съвещанието по делото му.

От полицията заяиха, че не желаят да разясняват методите си на защита на арестантите под домакински арест. По думите им са сложили патрули в дните, в които мъжът е бил в неопределеност. Не разгласили фотографията му, с цел да не стресират в допълнение хората. Според локалните обаче от Министерство на вътрешните работи са зедайствали, откакто разбрали, че медиите са разбрали за случая.

Убийството

Любомир умъртвил татко си по изключително нечовечен метод със секач за бетон. Мъжът опаковал тялото в найлон и го натоварил на фамилния Трабант, с цел да го изхвърли, заяви Нова телевизия.

До убийството се стигнало след скандал за парцел. Бащата недоволствал, че синът му предписал жилището си на дъщерята на дамата, с която живеел на фамилни начала. След серия от кавги по-младият мъж ликвидирал възрастния мъж.

Сигналът за закононарушението е подаден от съседи. Те съобщили, че причинителят на убийството е психологично болен. Барикадирал се в гаража с натрупа на татко си, само че когато видял служителите на реда побягнал през дворовете на съседите.

Униформените го заловили откакто обезопасили близките улици.

По тялото на жертвата са преброени 13 удара със строителния инструмент. 61-годишният мъж признал за закононарушението и разказал всичко. Служителите на Министерство на вътрешните работи разкрили в дома му противозаконна ловна пушка, както и модифицирани в бойни газови револвери.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР