Той е подсъдим за това, че на 25.07.2016 г., около

...
Той е подсъдим за това, че на 25.07.2016 г., около
Коментари Харесай

Започва делото срещу Владимир, убил човек с мерцедеса си в Поморие

Той е обвиняем за това, че на 25.07.2016 година, към 07:30 часа, в гр. Поморие на първокачествен път, при ръководство на моторно транспортно средство - лек автомобил " Мерцедес ", нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и позволил пътно транспортно произшествие с насрещно движещия се лек автомобил " Тойота Хайес ", ръководен от Станислав В. от гр. Бургас.
По несъобразителност той предизвикал гибелта му (починал на 25.07.2016 г.); тежка и пет междинни телесни повреди на Сребрю Г. и междинна телесна щета на Надя Б. от гр.Бургас.
На горепосочените дата и час подсъдимият управлявал лек автомобил " Мерцедес ". По същото време потърпевшите се движели в противоположната посока, в ръководен от Станислав В. микробус. Времето било слънчево и ясно, а управляваният от подсъдимия автомобил минал колелото за кръгово придвижване на входа на гр.Поморие, намиращия се наоколо " Аквапарк ", региона на къмпинг " Европа ", като след излизане от десен завой, траял придвижване в прав пътен сектор, със изсъхнало, чисто от механични примеси, без неравности и дупки асфалтово покритие и естествена атмосферна видимост. 
В един миг управляваният от Владимир П. автомобил навлязъл в лентата за насрещно придвижване и по този начин провокирал конфликта с насрещно движещия се микробус. Окръжен съд - Бургас е нарочил съвещанието си за 18.01.2018 година
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР