Той е отличник, бил е много добър ученик, възпитан, не

...
Той е отличник, бил е много добър ученик, възпитан, не
Коментари Харесай

Масовият Убиец От Крим Е Бил Пълен Отличник! Ето Какво Е Отприщило Трагедията

„ Той е първенец, бил е доста добър възпитаник, учтив, не е влизал в спорове. Дори е взимал стипендия. Не е ясно какво е отключило експанзията му “, разкриват от полицията в Керч.

Както е известно, в късния преди обед млад възпитаник откри пукотевица против съученици от факултета. 52 души са в болница приети в болница заради рани, а 20 са убити.

Вицепремиерът на република Крим Игор Михайличенко, разкри детайлности от нещастието. „ Изстрелите бяха след детонацията. Мотивите са незнайни, следователите работят. Имаше тела на всички места “, съобщи още той.

Преди това бе оповестено, че възпитаник е влезнал в образователното заведение и е почнал да стреля по присъстващите, а по-късно се е самоубил.

Говорителката на съветския следователски комитет Светлана Петренко разкри, че ученикът е влезнал в пушка и мигновено е разкрил пукотевица. Тя удостовери, че е имал чисто досие и не е бил престъпно проявен.

Що се отнася до бомбата, която преди този момент избухва в постройката, става дума за ръчно направено взривно устройство, което е било сложено по-рано. Все още не е ясно дали килърът не е бил член на някоя терористична организация. Случаят продължава да се проверява.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР