Той е основател на Tesla и SpaceX. Състоянието му се

...
Той е основател на Tesla и SpaceX. Състоянието му се
Коментари Харесай

Великият Илон Мъск е безсилен пред собственото си семейство

Той е създател на Tesla и SpaceX. Състоянието му се прави оценка на 21 милиарда $. Пълен е с хрумвания и проекти – основава електрически автомобили, усвоява космоса, употребява слънчевата сила и създава изкуствен интелект. Определено е един от дребното хора, които са способни да трансформират сегашното и бъдещето на целия свят. Не може да повлияе обаче на членовете на личното си семейство.

Нарича родителя си „ адово изчадие ”

 Ерол възпитава доведената си щерка Яна от 4-годишна. След 26 години тя му роди дете и Илон си има 10-месечно братче - Елиът. Ерол възпитава доведената си щерка Яна от 4-годишна. След 26 години тя му роди дете и Илон си има 10-месечно братче – Елиът.
Вече половин година Илон не поддържа връзка с родителя си Ерол Мъск, някогашен строителен инженер, който живее в Южна Африка. На въпросите на публицистите за аргументите за свадата милиардерът дава отговор развълнувано: „ Баща ми е изчадие от пъкъла. Той е правил най-лошите неща, които може да се извършат. Правил е закононарушения, които въобще не можете да си визиите ”.

Това пояснение беше добре пристигнало за таблоидите и английският Daily Mail се добра до истината, която се оказа в действителност ужасна. Имало логичност Илон да не прави обществен персоналният живот на богатото си и наред изглеждащо семейство. Изясни се, че 72-годишният родител наскоро е станал татко, а детето е родено от 30-годишната Яна Безуиденхаут, която е щерка на втората му, към този момент някогашна жена Хайде. Понятно е за какво, узнавайки за това очевидно блудничество, Илон е толкоз ядосан.

Майка му и на 69 е международен модел

 Мей Мъск е една от най-известните възрастни модели в света. Мей Мъск е една от най-известните възрастни модели в света.
Илон се ражда в Претория, където израства. Майка му Майе Мъск била най-известната жена в страната – хубавица, модел, финалистка на състезанието „ Мис Южна Африка ”. И до момента дамата свети на котешката пътека и се снима в най-престижните лъскави списания, като през днешния ден, към този момент в Съединени американски щати, тя е един от най-известните възрастни модели на планетата.

Бащата на Илон бил влюбен в нея от детството им, двамата били съседи. Женейки се по-късно, той жъне триумфи в строителния бизнес и обезпечава разточителен живот на фамилията си.

Когато Илон е младеж, родителите му се развеждат. Майката завежда децата в Дърбан, само че младежът и по-малката му сестра Кимбал вземат решение да заживеят с татко си в Претория.

Малката сестричка

 Хайде (вдясно) до последно крие, че детето на щерка й е от някогашния й брачен партньор. Хайде (вдясно) до последно крие, че детето на щерка й е от някогашния й брачен партньор.
Ерол се дами за Хайде Безуиденхаут, вдовица с две момчета и едно момиче – Яна. По време на брака на съпрузите се раждат 2 дъщери. Голямото семейство живее в голяма къща, родителите не разделят децата на родни и доведени. Илон постоянно е считал Яна за дребната си сестричка и е понятно за какво новината, че тя е забременяла и родила от татко му, го блъснала като гръм от ясно небе.

След 18 години взаимен живот бракът на Ерол и Хайде се разпада. Днес той твърди, че съвсем не я помни и в случай че я срещне на улицата, даже не би я познал. Обаче с доведената си щерка Яна, както се обясни, постоянно е поддържал прекомерно близки връзки.

Съдбата не е благосклонна към девойката: тя се пристрастява към опиатите, по-късно забременява и ражда щерка, която отглежда сама. Днес възпитава 10-месечния Елиът – от доведения си татко, който е с 42 години по-възрастен от нея. Ерол първоначално се съмнява дали детето е негов наследник и принуждава Яна да създадат ДНК експертиза. Тестът потвърждава бащинството му.

„ Ситуацията в действителност е деликатна и тя разруши фамилията – споделя пред Daily Mail непосредствен другар на семейството. – Яна постоянно е считала Ерол за собствен баща, той я е възпитавал от 4-годишна и е единственият татко, който е познавала и обичала. ” Майката на Яна застава на страната на щерка си, тя се грижи за своя внук. И до последно е криела, че бащата на бебето е някогашният й съпруг…

Таткото желае да се радва на живота

 Милиардерът с обичаното си „ дете ” – електрическия автомобил „ Тесла ”. Милиардерът с обичаното си „ дете ” – електрическия автомобил „ Тесла ”.
И до момента в който Илон, узнавайки за кръвосмешението, е налегнат от дива гняв, Ерол не счита обстановката за невероятна: „ Да, обичаното момиче Яна ми роди наследник. И какво в това не е наред? Разбира се, аз обичам това дете, макар че не е планувано. Разказах, че ще стана татко, на щерка си Александра. Мислех, че ще ме поддържа, само че тя съобщи, е съм болен, вманиачен. Разказа на останалите и всички се разсърдиха. Сега цялото семейство ми се ядосва. Те считат, че имам старешки маразъм и желаят да ме изпратят в дом за остарели хора, тъй като не имат вяра, че още мога да се веселя на живота и да дисциплинирам малко дете ”.

На въпроса не го ли смущава фактът, че Яна му е щерка, Елър дава отговор: „ Аз бях самичък 20 години, нямам осиновени дъщери или синове, имам единствено 4 някогашни съпруги ”.

А по отношение на „ насладата от живота ”, Елър не преувеличава – има частен аероплан, плува и лови риба на личната си яхта и бръмчи със сребристо бентли. Упорито отхвърля да признае, че обстановката го е скарала със сина му: „ Честно казано, не разбирам за какво Илон толкоз се тормози. Навярно не може да ми елементарни, че не пожелахме да живеем с него в Съединени американски щати ”.

Предан и грижлив наследник

 Илон с майка си на оскарите през 2017 година Илон с майка си на оскарите през 2017 година
На 12 Илон основава и продава за 500 $ своята първа компютърна стратегия – видеоиграта Blastar. А на 18, без значение от митингите на татко си, отпътува да учи в един от канадските университети. Там основава и продава за 22 млн. $ първата си компания, профилирана за програмно обезпечаване на новинарските компании. След това създава системата за електронно заплащане PayPal и става милиардер, преди да е навършил 30.

Вече приказно богат, той реалокира татко си, Хайде и децата им в Америка. Купува им луксозен дом в Малибу и ги обезпечава с всичко належащо. Но Ерол, по думите му, се усеща като в клетка. Заедно с Хайде скрито си издават паспорти в посолството на Южна Африка и в действителност заобикалят от Съединени американски щати. Независимо от това Илон продължава да се грижи за тях.

Богат, неженен и трагичен

 40-9  40-8  40-7
И в персоналния живот на Мъск всичко е комплицирано. С първата си брачна половинка, Джъстин, са състуденти в Канада. Женят се през 2000 година и един след различен на бял свят идват петимата им синове. През септември 2008 година афишират развода си, защото Мъск изневерява на брачната половинка си с английската актриса Талула Райли, за която се дами през 2010 година След две години се развеждат и единствено след година възобновяват брака си. През март 2016 година е окончателната разлъка – тогава Илон към този момент скрито се среща с Амбър Хърд, някогашната брачна половинка на Джони Деп.

Август 2017 година датира раздялата с вятърничавата русокоска, само че и по-късно двамата са забелязвани дружно на разнообразни събития. В началото на т.г. източник разкри пред US Weekly, че двойката е решила да даде втори късмет на връзката си, само че през февруари дефинитивно оповестиха, че са решили всеки да поеме по своя път.

По думите на Илон раздялата е доста мъчителна за него: „ Аз в действителност я обичах, беше ми доста мъчително. Въпреки че с Амбър прекратихме връзката си, ние оставаме другари ”.

Сега един от най-желаните ергени на планетата е соло. След раздялата с Хърд той по този начин и не е срещнал нова възлюбена. По думите му няма потребност от въодушевление за една нощ – търси си жена за съществени връзки: „ Трябва ми спътница в живота, близка душа. Ако не съм влюбен, в случай че нямам дълготрайна връзка, аз съм трагичен ”.

Милиардерът с два брака и пет деца признава, че ненавижда да заспива самичък: „ Аз не мога да бъда благополучен, в случай че нямам някого до себе си… Когато си самичък в голям празен дом, в който слушаш единствено ехото на стъпките си и когато няма никой на прилежащата възглавница… Как може да си благополучен в сходна обстановка? Когато бях дете, споделях: не желая да оставам самичък. Сега приказвам същото: не желая да пребивавам в самотност ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР