Той е обвинен за хулиганство и закана за убийство във

...
Той е обвинен за хулиганство и закана за убийство във
Коментари Харесай

Постоянен арест за бащата на Георги Йомов

Той е упрекнат за безчинство и закана за ликвидиране във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе на София

Софийският областен съд почете настояването на прокуратурата и остави за непрекъснато в ареста Цецко Йомов, упрекнат за безчинство и закана за ликвидиране, във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе на София, съобщи Българска телеграфна агенция. Определението на съда може да се апелира.

Вчера районната прокуратура повдигна обвиняване на Йомов поради случая от 16 май, когато, към 22:00 часа на бензиностанция на ул. „ Околовръстен път “ в София, 43-годишният мъж е „ направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – извадил револвер насочил го към И.П. и създал изстрел в левия му крайник, след което насочил револвера към М.В. и прострелял и него в левия крайник “.

Обвинението за закана за ликвидиране е поради това, че насочил револвера против единия от мъжете и му споделил: „ Ще ти пръсна главата “.

Според юриста на Йомов той е работил в изискванията на неизбежна защита, откакто двамата му сина били нападнати.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР