Той е обвинен в нарушение на обществения ред и трябва

...
Той е обвинен в нарушение на обществения ред и трябва
Коментари Харесай

Тийнейджърът е обвинен заради „гнусни“ скандирания на сър Боби Чарлтън на мача на Манчестър Сити

Той е упрекнат в нарушаване на публичния ред и би трябвало да се яви в съда за младежи на Манчестър и Солфорд в понеделник, 13 ноември.

Полицаите прибавиха, че 14-годишно момче, което беше непринудено интервюирано по отношение на случая, ще бъде „ прегледано отвън съда “.

Това идва откакто дребен брой почитатели бяха сниман на зала на стадион Етихад в Сити, за който се твърди, че пее за гибелта на.

Офанзивната ария беше чута на полувремето по време на успеха на Манчестър Сити с 2-1 против Брайтън в събота, 21 октомври - единствено минути по-късно беше обществено оповестено, че спечелилият в Световната купа е умрял на 86-годишна възраст.

Чарлтън оцеля във въздушната злополука в Мюнхен през 1958 година, при която починаха осем от неговите съотборници в Манчестър Юнайтед.

По време на 17 години в клуба като състезател, той вкара 249 гола в 758 мача и оказа помощ на Червените дяволи да завоюват три трофеи в лигата, Купа на Англия и да станат първият британски клуб, спечелил Купата на европейските първенци през 1968 година

Прочетете повече от Sky News:
Време в Обединеното кралство: Риск от наводнения след издадени четири дни предизвестия
Война Израел-Хамас: IDF ще разшири наземните си интервенции
„ Безмозъчният “ апаш е задържан, откакто е взел рейс на 10 -mile joyride

Градският управител Пеп Гуардиола осъди скандирането по време на конференция в петък.

Той сподели пред кореспонденти: „ Те не ни съставляват. Алкохолът прави неприятни неща в хората.

„ [Посланикът на града] Майк Съмърби отиде на Олд Трафорд, с цел да подпише книгата [на съболезнования за Чарлтън], той ни съставлява. “

Добави Гуардиола: „ Изпитваме огромно почитание към Манчестър Юнайтед, изключително към иконата на сър Боби Чарлтън. Ние ще бъдем част от съболезнованията на Манчестър Юнайтед и британския футбол. “

Опечалените се подписват в книгата на съболезнованията за сър Боби

Клубът също по-рано осъди скандирането като „ гнусно “ и даде обещание да предприеме бързи дейности против тези, за които се откри, че са виновни.

Двата тима от Манчестър – които от дълго време са яростни противници – би трябвало да играят един против различен на Неделя следобяд.

Едноминутни овации ще бъдат събрани в памет на сър Боби преди началото.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР