Той е обитавал жилището заедно с другия избягал от Централния

...
Той е обитавал жилището заедно с другия избягал от Централния
Коментари Харесай

Току-Що Излязоха Резултатите От Аутопсията На Пелов! На Разследващите Им Се Изправиха Косите!

Той е обитавал жилището дружно с другия избягал от Централния софийски затвор Радослав Колев, от който и досега няма диря. Разследващите са открили още, че в обискирания през вчерашния ден апартамент в Ботевград избягалите пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев са се укривали до края на април. Жената, която ги е укривала споделила, че е мълчала тъй като се страхувала от двамата да не създадат нещо неприятно на децата ѝ.

Данните на полицията сочат, че по-късно двамата са се разделили. В жилището останал единствено Пелов. Разследващите са иззели записите от всички охранителни камери в региона към мястото на стрелбата. В момента записите от тях се проучват, предава Българска национална телевизия. Готова е и аутопсията на Пелов. Резултатите сочат, че раната в лицето е причина за гибелта му. Експерти ще проучват и ъгълът, под който са влезнали патроните, с цел да открият позициите на двамата при стрелбата. Според някогашния началник на ГДБОП Румен Миланов, е необичайно по какъв начин единствено няколко часа след престрелката службите са съумели да открият коя е дамата притежател на жилището, където Пелов се е укривал.

Проблемите в Министерство на вътрешните работи съгласно Румен Миланов се крият не в непрофесионализма на един или различен шеф, а в неподържането точно на системите във вътрешното министерство, образованието на състава и неналичието на последователност.

В Ботевград продължава засиленото полицейско наличие, само че съгласно кмета служителите на реда в локалното районно са извънредно незадоволително. Той е упорствал неведнъж за решение на казуса пред няколко подред министри на вътрешните работи. По думите му, в Ботевград равнището на закононарушенията като лихварство, сводничество, наркоразспространение и проституция са извънредно доста. В районното в Ботевград работят към 25 униформени служители на реда за община от 35 хиляди поданици.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР