Той е на 19 години, но това не му пречи

...
Той е на 19 години, но това не му пречи
Коментари Харесай

Денислав Ангелов: От малък мечтая за Черно море, започнах като централен защитник

Той е на 19 години, само че това не му пречи да е в мъжкия тим на Черно море и да хване крепко шанса си, даден му от треньора Илиан Илиев. Денислав Ангелов направи и значима асистенция на Родриго за равенството 1-1 против Ботев. Нападателят е и юношески национал и даде първото ис изявление пред Dsport.bg.

" Благодаря на старши треньора Илиан Илиев, за това, че ми дава шансове за изява. Аз съм от Девня и пътувам за Повеляново, където си върша бяганията в това изключително състояние, а вкъщи върша спомагателни извършения.

Започнах да играя футбол в 4 клас. Първата ми позиция беше централен бранител. След това Деян Кателиев ме преквалифицира в нападател. Винаги ми е давал препоръки. Много съм му признателен. През 2016 година отидох в Лудогорец, където останах за към 7 месеца.  След това същата година се причислих към школата на Черно море с треньор Мартин Христов. Изключително съм му признателен, че стигнах до тук. При мъжете срещам поддръжка от всички. Страхотен колектив сме.

Дали съм „ перде ”? Може да се каже. Не ми пука, да. Искам да се потвърдя, да победя. Мартин Христов постоянно ме е карал да се боря до край, да пресирам. Да се влагам в тренировките. От дребен си бленувам да играя в Черно море, да вкарам гол, да направя асистенция.  Засега най-важният миг при мен е асистенцията, която направих против Ботев за гола на Родриго.

Смятам, че в младежкия народен тим имаме шансове да вземем едно от първите 2 места в нашата евроквалификационна група. Имаме доста надарени момчета в гарнитурата до 21 години ”, съобщи Денис Ангелов, който в края призна, че симпатизира доста на нападателя на Манчестър сити Кун Агуеро.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР