Той е момче на изкуството. Актьор, изпълнител, модел - преди

...
Той е момче на изкуството. Актьор, изпълнител, модел - преди
Коментари Харесай

Момче на изкуството! Какво прави Българският Кен днес

Той е момче на изкуството.

Актьор, реализатор, модел - преди години Илиян Илиев стана прочут като "Българския Кен ", поради приликата, която някои намираха у него и известната кукла.

МОМЧЕ НА ИЗКУСТВОТО! ВИЖТЕ "БЪЛГАРСКИЯ КЕН " В ГАЛЕРИЯТА

Към днешна дата той признава, че не се нервира от това съпоставяне, само че е безапелационен, че в никакъв случай не се е стремял да наподобява на някого, още повече на пластмасова движимост.

Поводът за диалога ни с него е огромният триумф на уеб сериала "Следвай ме ", в който Илиян извършва една от основните функции. Сериалът е номиниран в два от най-престижните европейски фестивала за цифрови продукции.

Всъщност преди няколко месеца "Следвай ме " му донесе приз от първото издание на премиите "NOVA поддържа българските филми ", а точно - за обичан артист в категорията "Уеб сирили ", където конкуренцията беше огромна.

"Най-ценното на премията е, че феновете гласоподаваха кои да са спечелилите. Мога да кажа, че "Следвай ме " ми даде храброст да осъществявам доста мои стремежи в професионален проект ", споделя Илиян в изявление за Vesti.bg.

- Илиян, по какъв начин попадна в този план?

- Първо желая да кажа, че вълнението ми към тези номинации е доста огромно. Изключително съм благополучен, че с изключение на в България сме създали усещане и отвън граница.
 Илиян Илиев с приз от първите награди Илиян Илиев с приз от първите награди " NOVA поддържа българските филми "
Попаднах в сериала с помощта на продуцентката Боряна Гидикова, която ме предложения на кастинг. Моето висше обучение е актьорско майсторство и постоянно съм гледал повече в посока към театралната сцена, само че съм доста удовлетворен от това, че се харесахме взаимно с екипа, тъй като уеб продукциите са оригиналност в страната и това да съм измежду първите артисти в нещо, толкоз бързо набиращо скорост, е доста прелестно!

Ще издам, че когато излезе първият уеб сериал на "7Talents " си помислих, че и аз желая да вземам участие в сходен план.

Според Илиян триумфът на сериала се дължи на цялост от няколко неща - страхотните експерти, които не вършат взаимни отстъпки с нищо; верният асортимент на актьорски състав и сюжетът, който постоянно е на тематики, вълнуващи феновете.

- Трудно ли ти беше да влезеш в ролята на Алекс?

- Много бързо усетих героя и считам, че съумях да му дам живот. Все отново е хубаво дребните ни фенове да знаят, че в действителния живот ние не сме това, което виждат от функциите ни на екрана.

Аз доста одобрявам Алекс, тъй като и той като мен е самоуверен в това да бъде себе си и да се показва свободно, без да се тормози от оценката на близките, а и имаме обща обич към модата.

- Като стана дума за модата, какъв съвет би дал на младите девойки на какво би трябвало да обръщат внимание във визията си през днешния ден, с цел да основат положително усещане и какви неточности не трябва да позволяват?

- Моят съвет е да не робуват на модата, а да следват личното си чувство за хубост и хармония. Колкото и тривиално да звучи, хубостта идва от вътрешната страна. Поради тази причина визията е обръщение и отражение на вътрешния ни свят, а с цел да се усещаме добре би трябвало да се показваме самоуверено. Носете нещата, които ви седят добре и подминавайте труфя!

- Ти имаш интерес и към музиката. Наскоро излезе първата ти ария Comics. Как се появи концепцията за този план и смяташ ли да се развиваш в тази тенденция?
 Илиян Илиев и Диона в клипа към първата му ария Comics Илиян Илиев и Диона в клипа към първата му ария Comics
- Винаги съм желал да направя ария, само че чаках момента. За моя голяма наслада по песента работих с едни от най-големите имена в тази област и всички одобриха доста задушевно концепцията ми. Доволен съм от плана, само че най-вече ме радват позитивните думи, които слушам.

Малко хора знаят, че от дребен доста обичам да пея, тъй като баба ми беше певица и около нея се зароди любовта към музиката в мен. А що се отнася до развиването ми в тази тенденция ще кажа, че ще има още изненади!

- А би ли изненадал почитателите си с дует с друга изпълнителка и твоя колежка от сериала - Тита?

- Тита е прелестно създание и доста си я обичам. Бих направил план с нея, тя е безпределно надарена и доста се веселя на всичко, което прави!

- Доста известен си в обществените мрежи, където имаш десетки хиляди почитатели, по какъв начин използваш известността си в интернет?

- Чрез обществените мрежи имам опция да споделям с хората, които ми симпатизират и това доста ме зарежда. Ежедневно получавам стотици известия и когато чета благите неща, които ми пишат, в действителност се усещам доста специфичен.

В интернет намирам и поле за популяризирането на нещата, които върша. Твърдо считам, че бъдещето е във виртуалното пространство. Винаги, когато имам нужда да кажа нещо и да насочва обръщение обществените мрежи, ме улесняват.

Вижте Илиян Илиев и най-запомнящите се моменти от третия сезон на "Следвай ме " във видеото горе.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР