Той е летял с едномоторни самолети, разузнавателни полети над Нова

...
Той е летял с едномоторни самолети, разузнавателни полети над Нова
Коментари Харесай

Байдън предполага, че чичо му може да е бил изяден от канибали по време на Втората световна война - в очевидно замах срещу Тръмп

„ Той е летял с едномоторни самолети, разследващи полети над Нова Гвинея. Беше доброволец, тъй като някой не можеше да го направи. беше убит в регион, където имаше доста канибали в Нова Гвинея по това време ", сподели господин Байдън пред кореспонденти по-късно.

" Те по този начин и не откриха тялото му. "

Но наподобява няма данни гибелта на чичо му да е резултат от враждебни дейности или някаква индикация, че канибали са изиграли някаква роля в невъзможността да бъдат върнати останките му, съгласно Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Военните записи демонстрират, че той беше погубен, когато разследващият аероплан, в който се намираше, се разруши в Тихия океан край северното крайбрежие на Нова Гвинея през май 1944 година след щета на мотора.

„ В моето семейство имаме традиция, стартирана от дядо ми “, господин Байдън споделих. „ Когато посетите гроб на член на фамилията – ще ви прозвучи необичайно – само че вие казвате три „ Аве Марии “. И това правех на мястото. “

Той се опита да направи контрастност ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР