Той е кралска особа, предан съпруг и горд баща. Той

...
Той е кралска особа, предан съпруг и горд баща. Той
Коментари Харесай

Сълзите на Хари

Той е кралска персона, лоялен брачен партньор и горделив татко. Той не се тормози да приказва намерено пред хората за това през какво е минал през годините. Говорейки пред публиката на галавечер, на която бяха наградени деца с увреждания, принц Хари се разплака и разчувства присъстващите с думите си.

Херцогът на Съсекс призна нещо доста персонално за връзката си с Меган. „ Миналата година, когато аз и брачната половинка ми присъствахме на премиите, знаехме, че чакаме първото си дете. Никой различен не знаеше “, сподели той и не сдържа сълзите си. Реакцията му провокира ръкопляскания от страна на публиката и накара водещата на събитието да го прегърне.



„ Спомням си по какъв начин стиснах ръката на Меган толкоз мощно на премиите и двамата си мислехме какво би било да бъдем родители един ден. И по какъв начин бихме могли да помогнем на детето си, в случай че то се роди с проблеми или се разболее с течение на времето. И в този момент, като родители, да съм тук и да приказвам с всички вас, кара сърцето ми да бие по метод, който в никакъв случай не бих могъл да схвана, преди да стана татко “, продължи прочувствената си тирада той.

Принц Хари уточни, че се възхищава на родителите на деца с увреждания за силата и куража, който имат.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР