Jaswant Singh Chail: Нарушителят на замъка Уиндзор, който е възнамерявал да убие кралицата, се извинява на кралското семейство

...
Той е и оттогава е задържан в психиатрично заведение.На съдебно
Коментари Харесай

Той е и оттогава е задържан в психиатрично заведение.

На съдебно заседание в Old Bailey в петък , неговият адвокат Надя Чбат каза, че е писал на краля и семейството му, за да извини.

„Той изрази тревога и тъга относно въздействието, което действията му са имали върху кралското семейство, особено докато Нейно Величество беше в последните й години", каза тя пред съда, приключвайки седемдневни доказателства за психическото му състояние.

Твърдейки, че той е написал писмо на краля, тя добави: "Той се извини на Кралското семейство и Негово Величество Крал Чарлз.

„Той е смутен и засрамен, че доведе толкова ужасяващи и тревожни времена до входната им врата. Той изрази облекчение, че никой не е пострадал. За него е важно да има капитулация.“

Емблематичният джемпер на принцеса Даяна с черна овца бе продадено за близо £1 милион на търг

„Мил и нежен“ преди психичното му здраве да се влоши

В негова защита семейството му каза, че той е бил мил, нежен и често забавен характер, преди психичното му здраве да се влоши.

Но налагането националните блокирания срещу COVID бяха фонът на лошото му здраве, добави адвокатът му.

Той и баща му, софтуерен консултант, работещ в космическото пространство, майка му, учител със специални нужди, и сестра му близначка, университет студентите са били „тясна семейна единица“, каза тя на изслушването.

Но тази единица е „напълно шокирана и опустошена“ от действията му, каза тя.

Прочетете повече от Sky Новини:
American XL кучета-побойници ще бъдат забранени
Мъж позира като модел скаути, за да получи изрични снимки на момичета

„Това дълбоко съжаление ще го съпътства до края на живота му, защото от тежестта на извършеното престъпление."

Фанатикът от "Междузвездни войни" отиде в Уиндзор, след като осинови личност от филмовия франчайз, която той нарече "Дарт Чайлъс", каза неговият адвокат.

Той носеше тъмни дрехи и метална маска.

Изображение: Металната маска, която Чайл носеше. Снимка: Дънкан Гардам/CPS

Търси отмъщение за клането на сикхите

Чейл от Саутхемптън изпрати видеоклип в WhatsApp на семейството и приятелите си, извинявайки се за това, което щеше да направи.

Той каза, че търси отмъщение за жертвите на клането в Амритсар през 1919 г., когато британските войски убиха хиляди индианци, предвид индийското му сикхско наследство.

Той се беше опитал да се доближи до кралските особи чрез неуспешни моменти присъединете се към въоръжените сили, съобщиха на съда.

Фактът, че арбалетът му е бил зареден, трябва да означава, че присъдата му е по-дълга, каза на изслушването прокурорът Алисън Морган Кей Си. на територията на замъка Уиндзор. Снимка: Met Police

„Мога да се сетя за три престъпления, носещи присъда от доживотен затвор, които г-н Чайл можеше да получи, особено ако беше вдигнал този арбалет в замъка“, каза тя.

Съдия г-н Джъстис Хилиард ще трябва да реши дали трябва да бъде вкаран в затвора, задържан съгласно Закона за психичното здраве или да бъде изправен пред „хибридна“ заповед.

Неговият лекуващ психиатър д-р Крисчън Браун, който препоръча болнично лечение, предложи Чайл ще са необходими около 18 месеца индивидуална терапия.

Но професор Найджъл Блекууд от прокуратурата каза, че атаката е била внимателно планирана и Чайл е бил наясно, че е грешна.

Чейл, който се появи чрез видеовръзка от строго охраняваната психиатрична болница Broadmoor, също призна, че е заплашил да убие кралицата. Той ще бъде осъден в същия съд на 5 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР