Той е хващан да шофира и след употреба на алкохол

...
Той е хващан да шофира и след употреба на алкохол
Коментари Харесай

Шофьорът, предизвикал верижната катастрофа е бил с 20 акта за нарушения на пътя

Той е хващан да кара и след приложимост на алкохол
33-годишен е бил лидерът, който почина на място при нощес. По първични данни на разледяващите точно той е провокирал верижният удар.

Той е имал 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания през годините, оповестява Нова телевизия. Два пъти е бил засичан на пътя след приложимост на алкохол - през 2008 и 2012 година.

По не доказана информация и в този случай се касае за приложимост на алкохол.

„ Не мога да подсигурявам за цялостна меродавност, че има данни, че е използвал съществени количества алкохол “, разяснява случая пред публицисти основният прокурор Иван Гешев.

„ Тук поражда въпросът, който години слагаме, че е на разположение в пъти растеж, дори десетки, стотици пъти растеж на закононарушенията, свързани с приложимост на МПС след приложимост на алкохол и опиати. И сме изготвили съответни законови оферти още в 44 Народно събрание - да се лишава транспортното средство, което е благосъстоятелност на дееца “, напомни обвинител номер едно.

Гешев уточни още, че с сходни ограничения във Франция по време, когато Саркози е бил вътрешен министър са били реализирани съществени резултати.

Припомняме, че злополуката стана нощес към 22 часа. На място умира 33-годишният лидер, а други деветима души, измежду които 8 на възраст под 19 години пострадаха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР